Band & Snören

Hos Partykungen hittar du band och snören för alla tillfällen och om du tänker efter: När behöver man inte lite praktiskt snöre eller ett vackert band? Ett band i vitt kan du till exempel dekorera med på bröllopsfesten. Du kan binda ihop vackra blomsterbuketter eller knyta fina rosetter och fästa på stolarna. Snören i olika färger passar till exempel perfekt att använda som ballongsnören när det är dags att dekorera inför ett kalas. Och presentsnören i olika färger och bredder är ett måste när du ska slå in födelsedagspresenter och julklappar.

Här hos oss på Partykungen hittar du ett stort sortiment av olika band och snören. Vad är du ute efter idag? Kanske ett vackert organzaband i en snygg färg att knyta runt en fläta i håret, en present eller en ballong? Du kanske letar efter ett fint spetsband att dekorera inbjudningskorten med till ett dop eller ett bröllop eller några färgglada snöre till ballongerna på barnkalaset? Och du, missa inte våra satinband i olika färger och bredder eller våra crepeband som också finns i flera olika varianter. Perfekt till olika dekorationer, pyssel och olika kreativa projekt! Planerar du en studentfest eller ett kalas på Sveriges nationaldag erbjuder vi så klart också olika typer av band i gult och blått. Vi vill också tipsa dig om att det finns dekorationssnören med små LED-lampor. Perfekt när du vill skapa en festdukning som verkligen sticker ut. Lägg bandet mitt på bordet eller knyt en vacker rosett runt blomvasen. Hur du än väljer att dekorera med bandet kommer det att bli en riktig snackis runt bordet!

Just till paketinslagningar är band och snören viktiga. Genom att välja snören i olika mönster, färger och bredder skapar du snabbt och enkelt ett personligt paket. Väljer du istället att hålla dig till ett färgtema får du ett vackert och stilrent paket. Du kan också piffa upp paketet lite extra genom att binda fast en grankvist eller en liten julgranskula med hjälp av bandet om du håller på att slå in en julklapp eller en liten godisbit eller någon annan liten överraskning när du ska slå in en födelsedagspresent. Det är mycket roligare att både ge bort och att få ett vackert inslaget paket!

Ja, som du märker så erbjuder vi en mängd olika band och snören som passar till allt från blomsterarrangemang och kransar till ballonger, scrapbooking och paketinslagningar. I Partykungens webbshop kan du köpa band och snöre för alla tillfällen: födelsedagar, bröllopsfester, halloween, midsommar,, nyårsafton, advent, jul och pysselkvällen med vännerna, kollegorna eller barnen. Du kan handla band och snöre när som helst på dygnet, året runt. Visst låter det bra? Och en annan bra sak med Partykungen är att vi alltid har låga priser och snabba leveranser.
Läs mer