Hem
Festartiklar Dekoration Dekorationspompom

Dekorationspompom

Fluffiga, runda, gulliga och festliga – vi snackar förstås om dekorationspompom! Eller honeycombs som de också ibland kallas. Detta är festliga dekorationer att hänga upp i taket, på gästernas stolar eller på en stor båge för att skapa en fin entré. Här kan du välja bland dekorationspompom i många färger och utseenden, som guld, silver, blått, svart och rosa som du enkelt kan färgmatcha med temat på din tillställning.

Våra pompomdekorationer är lika passande på bröllopsfesten som för dopkalaset, baby showern och möhippan. Häng upp vita, guldfärgade och ljusrosa pompoms i bröllopslokalen och fäst upp små dekorationsljusslingor runtomkring för att skapa vackra vägg- och takdetaljer.

Är det dags för den årliga Pride-paraden? Då bör du istället satsa på honeycombs i regnbågens alla färger, något du också hittar hos oss. För en maxad festkänsla kan du matcha dina dekorationspompoms med färgglada girlanger, serpentiner och ballonger.

Att komplettera med fluffiga dekorationspompoms tillsammans med andra festdekorationer är ett enkelt sätt att få till den rätta atmosfären du vill uppnå - välj vita eller ljusfärgade dekorationspompoms för en romantisk, mysig stämning eller svarta, guldfärgade och silverfärgade för nyårsfesten. Och till studentfirandet väljer du såklart gula och blå dekorationspompom som du enkelt hänger upp i taket i festlokalen.
Läs mer