Konfetti

Vad är det som uttrycker glädjeyra, som du behöver mängder av för effekt och som kan skjutas eller strösslas ut? Jo, konfetti såklart! Ingen fest, bröllop eller konsert blir fulländad utan ett ordentligt konfettiregn. Hos oss hittar du ett otroligt utbud till låga priser med konfetti till födelsedagar, konfetti i olika färger och former, glittrigt konfetti, flaggor och vimplar i konfettiform och varianter för särskilda högtider.

Vilken tillställning eller fest ska du på härnäst? Tipsa värdarna eller arrangörerna att släppa ett konfettiregn precis när det är dags för festens stora händelse som paketöppning, när någonting ska avslöjas (som vid en gender reveal) eller vid en konserts slut. Om du inte trodde att klimaxet och taket skulle kunna höjas mer så åker mätaren upp ytterligare ett snäpp med konfetti.

Konfetti till bröllop – Åh, bröllop. Blir du också tårögd och rörd bara genom att tänka på hur vackert det är när två älskande befäster sin kärlek? Att kasta ris, dadlar, mynt och nötter har varit en tradition sedan romartiden men varför inte modernisera den lite? Vi tycker att konfetti lämpar sig alldeles utmärkt för tillfället och får symbolisera att du önskar brudparet en glittrig framtid tillsammans. Bläddra igenom utbudet av konfetti online och beställ gärna någon variant som passar för tillfället, brudparets personlighet eller med tanke på årstiden. Säg det med konfetti helt enkelt! Det kan också bli väldigt effektfullt att blanda olika färger och former. Tack vare våra låga priser har du råd att mixa och matcha konfetti som du vill.

Konfetti i väntans tider – På senare år har det blivit allt vanligare att göra en gender reveal i sociala medier. Det är helt enkelt när väntande föräldrar avslöjar könet på bebisen som ligger i magen. Att berätta nyheten för nära och kära samt andra följare i sociala medier, genom att spräcka en ballong fylld med konfetti gör avslöjandet lite extra spännande. Traditionellt används rosa konfetti för en tjej och blå för en kille.

Konfetti i gult och blått – En av livets lyckligaste dagar för många som pluggat, läst och gnott sina geniknölar i skolbänken är studenten eller examen. Fira riktigt ordentligt genom att skjuta, kasta eller blåsa konfetti på den numera före detta studenten. Svenska flaggans färger gult och blått är traditionella på examensdagar men du kan såklart välja vilken typ av konfetti du vill. Om valet ändå blir klassiskt kan du passa på att beställa ytterligare en förpackning till Sveriges nationaldag. När, om inte på hela landets födelsedag den 6 juni infaller ett bättre tillfälle för konfetti?

Konfettikanoner – Om du inte råkar vara kunglig får du nog dessvärre räkna med att ingen kommer att skjuta salut med kanoner för dig när du exempelvis fyller jämnt. Häng inte läpp för det! Partykungen kan istället erbjuda konfettikanoner i olika färger, storlekar och utseende. Inte helt fy skam att få konfetti skjuten på sig och dessutom slipper både gästerna och den som blir firad att hoppa högt av smällen. Dina konfettikanoner kommer hem med posten när du beställer konfetti online hos oss.
Läs mer