Till toppen
Visa hela beskrivningen

Konfetti

Vilken är den gemensamma nämnaren för farsgubbens 50-årsdag, halloweenfesten och frieriet till den du älskar? Just det, konfetti. Vad är väl en födelsedagsfest utan ett konfettiregn över födelsedagsbarnet, en halloweenfest utan orange och svart konfetti i drivor och vad är frieriet utan rosenblad? Med andra ord - ingen riktig fest utan konfetti.

I Partykungens enorma sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva i konfettiväg. Vi har dekorationerna för alla tillfällen, oavsett om det är barndop, bröllopsfest, halloweenparty eller påskmiddag med släkten. Letar du efter något än mer effektfullt har vi både konfettibomber och konfettikanoner som garanterat kommer tillföra det där lilla extra till din fest. Med ett konfettiregn blir du garanterat barnkalasets partykung.

Ta en titt i vårt breda sortiment och hitta allt du behöver i konfettiväg för årets alla fester och tillställningar. Med rätt dekoration och rätt effekter kommer din fest bli något utöver det vanliga. Så gör partyt till något alldeles extra och kom ihåg att det alltid finns något som är värt att fira lite extra. Och oavsett vad du vill fira har Partykungen de rätta tillbehören!

Filter

Visar 338 produkter
castle