Rislampor

Den perfekta belysningen är något som alla vill kunna uppnå, och att pynta med rislampor är ett hett inredningstips som många glömmer av. Genom att använda den här typen av belysning kan du faktiskt åstadkomma de där ljuskällorna som alla avundas och vill ha! Med rislampor får du en dämpad belysning som inte bara fungerar som ljuskälla, utan som också ger en viss stämning och som verkar lugnande. Vi har en mängd av olika rislampor i vårt sortiment som du kan använda både inom- och utomhus för att skapa den där mysiga känslan som du är ute efter!

Vad är det egentligen som gör rislampor så populära och omtyckta? Kanske är det att de faktiskt fungerar som en stämningsfull ljuskälla, eller också är det så att de bara är väldigt fina att titta på och blir en naturlig del av inredningen där hemma. Oberoende av om du är ute efter mer ljus i bostaden eller om du vill öka mysfaktorn under en dejt kan de här lamporna komma till nytta.

Rislampor är inte bara trendiga utan erbjuder dessutom mängder av möjligheter. En slinga med rislampor passar lika bra i sovrummet som i köket, eller varför inte på balkongen? Ljusslingor skapar en välkomnande och hemtrevlig känsla oavsett var du placerar dem. Genom att välja att ha en större rislampa i något av rummen i huset så får du till den där lyxiga känslan som man ofta ser i heminredningstidningar, men inte riktigt vet hur man ska åstadkomma själv. Fördelarna med rislampor är så många, de är vackra, trevliga, fina, roliga och personliga samtidigt som de ger dig lite extra ljus i vardagen!

Den här typen av ljuskällor mår allra bäst när de är i en torr miljö, men det innebär inte att du inte kan använda dem utomhus! Hos oss på Partykungen hittar du både modeller som du kan använda med batterier och sådana som drivs av solljus – perfekt för balkongen eller i trädgården! Själva rislampan som finns utanpå ljuskällan finns i olika storlekar så att du kan välja den produkt som kommer bli perfekt för just dig, oberoende av om du har tänkt använda den inomhus eller ute på terrassen. Små rislampor gör sig riktigt fina tillsammans med tända ljus i lyktor. Större lampor kan med fördel användas som den enda källan till belysning när du vill åt den där känslan man bara kan få när man sitter under en filt på balkongen och myser, samtidigt som man andas in den friska luften.

I vårt utbud av rislampor hittar du alternativ för alla tillställningar och rum. Du kan lätt skapa en asiatisk känsla med hjälp av rislampor, men de är minst lika användbara på 20-års festen eller bröllopet. Ljusslingor med risbollar är perfekta presenter när du vill ge någon en oväntad present som kommer komma till användning. Ingen kan motstå det milda skenet du får från en rislampa!
Läs mer