vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Serpentiner

Vad vore ett kalas utan serpentiner? De här festliga och snirkliga tillbehören är ofta det som blir grädden på moset i en festlokal, och det bästa är att de passar minst lika bra till barnkalaset som till bröllopet eller 50-årsfesten! Det tacksamma med just serpentiner är att de är väldigt enkla att kombinera med andra detaljer och att de gör sig minst lika bra tillsammans med ballonger som snyggt vikta servetter, fina dukningar och girlanger. Vi har ett välfyllt utbud av serpentiner i alla möjliga färger så att du enkelt kan välja just de som passar bäst ihop med festens övriga färgtema.

En fest blir aldrig mer än pyntet, som vi brukar säga! Du kanske tillhör skaran som lägger ner många timmar på att planera alla detaljer så att lokalen ska se ut precis som du önskar dig, eller också är du en av dem som helst vill att allting ska gå så snabbt och enkelt som möjligt utan att du behöver anstränga dig avsevärt mycket. För oss spelar det ingen roll vilken typ av festfixare du är, vårt sortiment av serpentiner kommer fylla alla behov du kan tänkas ha.

När det vankas kräftskiva kan du exempelvis välja att kombinera rislampor tillsammans med röda serpentiner med små kräftor på. När du står utanför gymnasiet och väntar på den utspringande studenten kan ett paket serpentiner i handen som blåses runt nacken på den nybakade studenten både öka festkänslan och glädjen hos den som precis fått ta på sig mössan. Även de gånger när du vet att huset kommer invaderas av ett tiotal sockerhöga ungar som ska fira din egen avkommas födelsedag kan serpentiner vara på sin plats. Då passar det extra bra att välja sådana produkter som har ett barnvänligt motiv med igenkännbara figurer i trevliga färger. Eller varför inte fira in tolvslaget på nyår med silvriga serpentiner som tillsammans med en festligt god dryck gör att det nya året börjar på bästa möjliga sätt?

Finns det något som är bättre än pynt som är enkelt att använda och lika enkelt att städa bort? Sådant pynt gör att du först och främst kan njuta av själva tillställningen, istället för att våndas inför timmarna av städning som väntar. Serpentiner det rätta valet för smidig dekoration och snabb städning! Många av våra produkter kan du sortera som papper för att efter användning dessutom dra ett strå till stacken för vår planet. Tycker du det är för jobbigt att själv blåsa ut alla serpentiner när du förbereder för kalaset kan du istället välja att inhandla serpentiner på burk som du enkelt sprayar ut, och som sedan kan slängas i hushållssoporna. Så, oavsett om du står inför halloween, julafton, midsommar eller ett överraskningskalas kommer du hitta allt du behöver i pyntväg hos oss!

Fest är det allra roligaste vi vet, vilket vi också tror att du kommer märka när du tittar på vårt extraordinära utbud av roliga och vackra festdetaljer! Våra färgglada eller enfärgade serpentiner kommer höja feststämningen och det är alltid bra att ha några extra rullar hemma för spontana kalas.
Läs mer