vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kartongfigurer

Har du alltid drömt om att besöka Hawaii? Eller köra en riktigt fet cab i 50-talsstil? Istället för lägga tusentals kronor på resor och dyra prylar kan du köpa hem roliga kartongfigurer till festen!
Här hittar du allt från kartongfigurer för röda mattan som för årets Oscarsgala. Placera sedan ut kartongfigurerna i hemmet och låt gästerna ta minnesvärda bilder!

Kartongfigurer är såklart perfekta för barnkalaset, särskilt om du ska ha ett tema. För prinsess- eller prinskalaset har vi exempelvis kartongfigurer föreställande kungar och drottningar. Förutom stora figurer med utklippta ansikten (där du själv ska posera) kan du även hitta andra typer av kartongfigurer. Som pappmasker av Musse Pigg eller en mindre kartongfigur av en smaskig glass – perfekt att ställa fram på dessertbordet.

Med vårt stora utbud av kartongfigurer kan du förvandla hemmet till London med figurer av Big Ben. Eller varför inte göra om hela bostaden till Dödstjärnan från Star Wars och fylla hemmets vrår med figurer av Stormtroopers, Yoda och R2-D2?
Läs mer