Hem
Festartiklar festdekoration Konstgjorda Blommor

Konstgjorda Blommor

Alla vill ha ett hem fyllt med gröna växter och vackra blommor, men vem har egentligen tid att plantera, vattna, ge näring, plantera om, ta sticklingar och så vattna igen? Nej, just det – ingen! Men bara lugn, vi har lösningen på problemet, och det är helt enkelt att pynta med konstgjorda blommor. Det kan kanske låta lite trist med fejkblommor, men det är det faktiskt inte. Det finns nämligen så många snygga konstväxter, och självklart hittar du ett stort utbud här hos oss på Partykungen. Vad sägs till exempel om en fin blomstergirlang? Du kan antingen välja en girlang med bara gröna låtsasblad eller så väljer du en girlang med både plastblommor och plastblad. En girlang blir en fin bordsdekoration när du ska duka vackert till ett kalas. Perfekt till födelsedagskalas, bröllop, mysiga middagar och nyårspartyn! Du kan också hänga upp en blomstergirlang runt ett fönster eller lägga på en spismantel.

Vill du skapa en mer romantisk stämning kan du satsa på en bukett med fejkrosor. En röd eller rosa fejkros passar utmärkt när du ska överraska den du tycker mest om i hela världen på alla hjärtans dag. Men sedan finns det ju också svarta rosor. När ska man då dekorera med en svart plastros? Ja, det är faktiskt väldigt effektfullt att ställa en ensam svart ros i en vas på ett middagsbord eller i ett fönster. Svarta konstrosor passar så klart också bra att ta fram under halloween. Och när vi ändå pratar om rosor måste vi också tipsa om den lyxigaste rosen av dem alla – guldrosen. Vilken häftig present att ge bort!

Nu har vi berättat om några av de konstväxter du kan hitta på Partykungen, men har du verkligen förstått alla fördelar med en plastblomma? Plastrosor och andra konstgjorda växter behöver du aldrig vattna och aldrig ge blomnäring. Det sparar dig mycket tid, men du kan faktiskt också spara mycket pengar. En fejkblomma vissnar ju aldrig. Den är lika fin året om. Och när du ska åka på semester behöver du aldrig be en granne att vara blomvakt. Tröttnar du någon gång på dina plastblommor så kan du bara ställa undan dem ett tag i en garderob eller i ett förråd, och när du vill pynta med dem igen så tar du bara fram dem. De kommer att vara lika fina som när du ställde undan dem.

Välj och vraka bland vårt utbud av plastväxter! När du har bestämt dig för vilken bomma eller vilka blommor du vill ha beställer du dem enkelt online. Vi erbjuder snabba leveranser och billiga priser. Men det visste du nog redan, eller hur? Det är ju just därför vi heter Partykungen! Vi vill sprida party till alla och då är låga priser på vårt partysortiment och snabba leveranser en självklarhet!
Läs mer