Mattor

Uttrycket "att rulla ut röda mattan" kommer från filmbranschen, där alla berömda gäster får göra entré till olika evenemang på en lång, röd matta. Här snackar vi extravagans och lyx! Röda mattan-konceptet kan dock med fördel användas på alla typer av festliga tillställningar, inte bara för evenemang med Hollywoodstjärnor. Mattan behöver inte nödvändigtvis vara röd heller – varför inte klicka hem en matta som matchar temat på festen? En snygg festentré med ballonger och andra dekorationer kan bli fulländad om du låter en lång matta ringla sig hela vägen in i festlokalen. Låt alla festdeltagare känna sig som VIP-gäster och lägg grunden för en lyckad fest redan i entrén!

Partykungen har ett brett och kreativt utbud av mattor som lämpar sig för allt från halloween till bröllop, barnkalas och olika slags temafester. Om du till exempel förbereder en fest med kändistema passar det perfekt att använda den klassiska, röda mattan för att välkomna gästerna! Vi erbjuder röda mattor i olika bredder och längder så att du kan hitta en modell som passar för just din festlokal. Låt Marilyn Monroe, Elvis Presley, Michael Jackson och alla ABBA-medlemmarna få en värdig entré på kändisfesten, och glöm inte bort de blinkande lamporna för att få helt rätt paparazzi-känsla.

Ska du ordna ett barnkalas och vill inte spara på krutet? Då passar det utmärkt att komplettera ballongerna i hallen med en rolig matta som antingen matchar barnkalastemat, eller som bara bidrar till en extra festlig känsla. Här finner du både lila och rosa mattor men också mattor med ett härligt, schackrutigt mönster. Vill ditt barn ha ett kalas med bil-tema? Här kan du klicka hem en matta som ser ut som en bilväg! Vi erbjuder även mattor som föreställer ett tågspår, stenar eller plankor. Om du istället planerar att överraska en vän med baby shower har vi flera passande alternativ. Partykungen har både rosa och blå mattor som är dekorerade med hjärtan och små babyfötter som kan leda dagens huvudperson in i den dekorerade festlokalen. Här hittar ni även en vit matta som passar perfekt på bröllopsfesten, men också till flera andra festliga tillfällen där du vill ha en elegant touch.

Det bästa med halloweenfester är att du får ursäkt till att skrämmas och busa loss! Är du en av dem som har din halloweenutstyrsel planerad redan i juli? Perfekt, då har du ju massor av tid att klicka hem de perfekta dekorationerna inför den läskiga festen. Vi erbjuder såklart mattor som passar perfekt till halloweenfirandet – till exempel en vit matta med massor av skrämmande blodspår, eller varför inte låta gästerna göra entré på glödande kol? Att satsa på the real deal är kanske att ta i, en matta med ett motiv av glödande kol kommer definitivt räcka för att få dina gäster att förstå vilken episk kväll som väntar.
Läs mer