vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Vimplar

En vimpel är en avlång flagga, en trekant helt enkelt. Den stora skillnaden mellan en vimpel och en vanlig stor flagga är att en vimpel får vara hissad dygnet runt. Här på Partykungen är vi inte riktigt så formella så med våra vimplar får du faktiskt göra precis som du önskar. För oss är vimplar en festdekoration som höjer feststämningen och sprider en härlig känsla i rummet.

Letar du efter vimplar så har du verkligen kommit rätt! Här på Partykungen kan du hitta vimplar till alla tillfällen. Ja, vi vågar faktiskt säga alla tillfällen för som du snart kommer att märka har vi massor av vimplar i olika material, färger, storlekar, mönster samt med och utan text och siffror.

För att du verkligen ska förstå att det finns vimplar för alla tillfällen vill vi gärna ge några exempel. Kolla till exempel in våra girlanger med vimplar på. Det finns bland annat flaggirlanger till födelsedagsfesten, halloweenkalaset, bröllopet, oktoberfesten, Hawaiimaskeraden, nyårspartyt, discot, studentskivan och till Sveriges eller något annat lands nationaldag. De kommer i alla möjliga färger, från svarta och vita till färgsprakande, randiga, prickiga och silver- eller guldskimrande. En girlang är enkel att hänga upp. Du kan till exempel fästa den på väggen med lite tejp. Du kan också hänga upp den ovanför det uppdukade kalasbordet eller buffébordet eller så knyter du fast den mellan två träd eller buskar om vädret tillåter. Om du vill kan du matcha vimplarna med andra festdekorationer. Här på Partykungen hittar du till exempel ett stort utbud av ballonger, konfetti och serpentiner.

Det finns också vimplar i olika färger och mönster som sitter fast på små partypicks. Dessa passar perfekt när du vill dekorera olika bakverk som tårtor eller cupcakes men också till olika typer av plockmat och tilltugg. Välj små partypicks med döskallar till halloweenfesten eller spökkalaset, partypicks med olika siffror på till födelsedagsfirandet och blåvita partypicks till höstens roliga oktoberfest. Vimplar finns också på sugrör och tårtdekorationer. Du får helt enkelt skrolla runt här på sidan och ta del av vårt stora utbud av dekorationsvimplar.

En vimpel är en superfin dekoration på olika fester och kalas men en vimpel kan också användas på ett sportevenemang, under ett pridetåg, på en nationaldag eller som en inredningsdetalj. Sätt till exempel upp en söt vimpel i barnets rum längs väggen eller ovanför spjälsängen eller skötbordet. Det blir en fin detalj i rummet och något som barnet kan ligga och titta på.

När du har bestämt dig för vilken eller vilka vimplar du vill ha idag lägger du dem smidigt i kundvagnen och väljer betalningsmetod och frakt. Snart har du fått hem dina nya vimplar och det är dags att börja dekorera och göra fint. Lycka till med festen!
Läs mer