vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Svensexa

Håller du på att planera din bästa kompis svensexa? Har du svårt att få idéer eller att hitta det du söker? Lugn, här på Partykungen får du många bra tips, för vi har flertalet artiklar som vi tycker passar utmärkt till den ultimata svensexan. Vad sägs om exempelvis ölhjälmar, manliga nunneklädslar, mankinis, beer pong-spel eller allehanda nudistutstyrslar?

På svensexan tycker vi att ni ska få vara tillåtna att ta ut svängarna och därför har vi under den här kategorin samlat de artiklar hos oss som vi tycker passar bäst för denna stora livshändelse. Här finns det mesta du kan tänka dig vilja ha till sista kvällen med gänget så att du inte gör din kompis som ska gifta sig besviken (men väldigt generad).

Det mesta finns för att brudgummen inte ska komma lindrigt undan och du behöver inte vara rädd för att hela spektaklet ska bli rumsrent, tvärtom snarare. Här finns också ölglas, öltunnor, shotglas och allt möjligt att tänka sig i din kategorin. Så ta på dig mankinin, kyl ölen, fyll pluntan och gör dig redo för svensexan!

Hos oss på Partykungen finner du helt enkelt allt du någonsin kunnat tänka dig att du behövt till svensexan! Här finns det så mycket saker, bland annat sjukt roliga dräkter ni kan tvinga på den kommande brudgummen, roliga varningskonor ni kan sätta upp så att omgivningen är förberedd på att det kan gå vilt till på sexan, roliga lekar, spel och aktiviteter ni kan göra tillsammans hela gänget, roliga accessoarer och tillbehör, exempelvis tuttkepsar och lösbröst, dryckestillbehör och mycket mer! Här finns helt enkelt allt du behöver för en lyckad svensexa!

Välkommen in till att köpa allt du behöver inför svensexan – snabbt, smidigt och enkelt online hos Partykungen!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier