Till toppen
Visa hela beskrivningen

Svensexa

Håller du på att planera din bästa kompis svensexa? Har du svårt att få idéer eller att hitta det du söker? Lugn, här på Partykungen har vi flertalet artiklar som vi tycker passar utmärkt till den ultimata svensexan, eller vad sägs om neongula poliskepsar, manliga nunneklädslar, mankinis, beerpong-spel eller allehanda nudistutstyrslar?

På svensexan tycker vi att ni ska få vara tillåtna att ta ut svängarna och därför har vi under den här kategorin samlat de artiklar hos oss som vi tycker passar bäst för denna stora livshändelse. Här finns det mesta du kan tänka dig vilja ha till sista kvällen med gänget så att du inte gör din kompis som ska gifta sig besviken (men väldigt generad).

Det mesta finns för att brudgummen inte ska komma lindrigt undan och du behöver inte vara rädd för att hela spektaklet ska bli rumsrent, tvärtom snarare. Här finns också ölglas, öltunnor, shotglas och allt möjligt att tänka sig i din kategorin. Så ta på dig mankinin, kyl ölen, fyll pluntan och gör dig redo för svensexan!

Filter

Visar 183 produkter
castle