Svensexa Kläder

Ordet "svensexa" kan man kort och gott översätta till följande: "Din kompis sista fria dag innan allvaret börjar". Lite så är det faktiskt, man behöver nu vara hemma i god tid, man behöver göra alla tråkiga hemsysslor, man får inte längre leka med sina kompisar lika länge som vanligt och så vidare. Se därför till att ta vara på denna sista kväll tillsammans väldigt väl.

På svensexan tycker vi på Partykungen att du, grabbarna och den blivande brudgummen skall hitta på riktigt sjuka grejer tillsammans, och med sjuka grejer menar vi inte i nivå med The Hangover-filmerna, men nära inpå. Ni kan ju smygstarta kvällen med att brudgummen exempelvis blir utklädd till någonting riktigt pin, exempelvis till en manlig version av rödluvan, till en manlig fé eller någonting annat sjukt. Sedan bestämmer ni bara att han skall ut på stan, utföra lite uppdrag och sedan komma tillbaka till er. En svensexa har inga gränser, så ta vara på denna dag!

Vi på Partykungen har ett stort sortiment av roliga, snygga och riktigt sjuka kläder och dräkter ni kan klä ut den kommande brudgummen till. Hos oss finns exempelvis helt galna dräkter som får brudgummen att likna en manlig brud, en naken man, Borat, en välhängd skotte och så mycket mer. Vi har helt enkelt samlat på oss alla de mest sjuka dräkterna och kläderna som kan tänkas passa till svensexan. Gör den sista dagen med gänget speciell – köp en riktigt rolig outfit till brudgummen!

Köp dina kläder till svensexan snabbt, smidigt och enkelt online hos Partykungen!
Läs mer