Meny

> Teman > Evenemang > Pride 2021

Pride 2021

Pride är en riktigt härlig "högtid" om man vågar kalla det så. Under denna tid går hundratals, om inte tusentals människor i så kallade "pridetåg" som brukar anordnas av respektive kommun för varje stad. Pride är en tid för människor att visa att man står upp för alla människors lika värde, dvs homosexuella människor, vita, svarta, bruna och gula människor, kille, tjej eller transsexuell. Man kan helt enkelt säga att under Pride står man upp för alla människor, oavsett ursprung, läggning och utseende. Pride firas i hela världen och pågår oftast under sommarhalvåret. Festivalerna och tågen är återkommande varje år, så skulle du mot all förmodan lyckas missa Pride så behöver du inte oroa dig – det kommer tillbaka nästa år! Om det är så att du bara missat pridetåget i din huvudstad så är chansen stor att en parad hålls i närliggande stad om inte allt för länge.

Har du och dina vänner planerat att delta i årets Pride, dvs Pride 2021? Härligt, kul, grattis, vad bra! Pride är som sagt inte bara ett viktigt firande och en viktig festival att medverka på, det är också hur roligt som helst! Man träffar alla sorters människor, folk kommer iklädd alla möjliga olika kläder och prylar man inte ens trodde existerade. Människor kan komma klädd precis som de skulle göra i skolan och på jobbet, vissa individer kommer helt målade i regnbågens alla färger och andra kommer utklädd till någonting färgglatt, kanske ett djur eller dylikt. De flesta brukar vilja vifta och svinga sina flaggor, andra klistrar upp pride-klistermärken på elskåp och lyktstolpar, andra skriker och tjuter av lycka och skratt. Man reagerar helt enkelt olika på festivalen och paraden.

Under Pride 2021 tycker vi det är väldigt viktigt att du går! Vi tycker det är viktigt att du visar ditt stöd och engagemang till pride-samhället och att du står upp för människor, oavsett ursprung och härkomst. Varför inte komma själv, med några vänner eller med rent av ALLA dina vänner detta Pridefirande? Ta med er flaggorna, vifta med dom, sjung och skratta, klä ut er och var färgglada. Människor runt omkring er kommer garanterat uppskatta det och vem vet... ni kanske lyckas värva dem till nästa års Pride-festival?

Visste du föresten att Pride ursprungligen kommer från Los Angeles i USA under tidiga 1960-talet? Jag vet, det är liksom nästan 60 år sedan. Pride spred sig relativt snabbt till resterande världen, speciellt Europa och blev någonting som många människor såg fram emot. Vissa dekorerade sina pojk- och flickrum med Pride- och transflaggor medan andra målade väggarna i regnbågsfärger och bara hade en förbannat snyggt rum. Pride kan ju såklart inte älskas av alla, men men tanke på vilken kraft Pride tog under 1960- och 1990-talet så är vi en hel bunt som stödjer det.

Varför inte delta i årets Pride-festival och komma utklädd som någonting riktigt roligt och färgrikt? Hos oss på Partykungen hittar du en hel del, om inte en hel drös med häftiga och roliga dräkter och kläder under vår pridekategori: Pride-kläder. Där hittar du ett väldigt stort och noga utvalt sortiment av massor av kjolar, strumpbyxor, skjortor, roliga mankinis, kostymer, helkroppsdräkter, t-shirts och frackar. Skulle vi vara tvungen att skriva ned allt vi hade i den kategorin skulle denna text bli olagligt lång. I vår härliga klädeskategori hittar du med andra ord allt du kan tänkas behöva för ett lyckat Pridefirande år 2021. Det spelar helt enkelt ingen roll om du är ute efter att klä ut dig bara litegrann, vanligt, ganska mycket eller jättemycket – här finns prylarna för dig. Oavsett om det är en frack du är ute efter, en vanlig färgglad t-shirt eller bara ett par strumpbyxor du tror passar till festivalen så lovar vi dig att här finns något för alla!

I vår kategori: Pride-klistermärken hittar du alla sorters klistermärken du någonsin kunnat drömma om, i prideformat då! Här finns inte bara ett, två eller tre klistermärken utan en hel drös. Klistermärken i form av exempelvis ett hjärta, i form av en flagga eller vanliga och roliga klistermärken med text och könssymboler. Klistermärkena kan du använda till vad du vill egentligen, du kan klistra på alla i ansiktet, på närmaste lyktstolpar eller elskåp, på cykeln, på bilen eller på ryggsäcken om du så skulle vilja det. våra prideklistermärken finns i så många olika utföranden att alla människor i hela världen skulle hitta ett som de skulle tycka om.

Har du kanske lite dålig fantasi och funderar på vad som kanske passar bäst att köpa om man skall gå i det lokala pridetåget? Inga problem, våra prideexperter på Partykungen har sett till så att alla relevanta prylar och produkter ligger under kategorin: Pridetåget. I denna kategori finner du inte bara en och två små fjantsaker, här hittar du ett gigantiskt utbud av allt från stora fanor till häftiga kläder, accessoarer, paraplyer, smycken och såå mycket mer. Vi vågar inte ens gissa på hur många produkter vi har där, för det är nästan läskigt många. Så har du och dina vänner svårt att veta vad ni skall införskaffa er till pridefestivalen eller pridetåget? Inga problem, låt oss hjälpa dig!

Vad många brukar använda när de firar Pride är flaggor! Vad är det som säger att du inte skulle använda det när du deltar? Nä precis, införskaffa dig dina prideflaggor – oavsett utförande – hos oss på Partykungen online och se till att du syns riktigt ordentligt. Här finns en hel hög med Pride- och transflaggor i en herrans massa storlekar och utföranden. Vill du gå lite "blekt" så finns det vanliga handflaggor och tygflaggor i mindre storlekar som skulle passa perfekt. Vill du vifta lite mer och kanske fira lite hårdare? Inga problem, här finns massor med häftiga och superstora flaggor som du knappt kommer orka bära. Flaggorna finns i både pride- och transutförande och inkluderar en herrans massa färger som får vilket ställe som helst att bli livfullt igen. Är du den som gärna är liiiiiite bättre än alla andra? Varför inte köpa hem vår 3 x 10 meter stora pridefana som man måste vara ett helt kompisgäng för att kunna bära? Snacka om att ni blir kungarna och drottningarna i pridetåget.

Hos oss på Partykungen finner du också riktigt häftiga, färgglada och passande smycken och naglar som får er att bli riktiga queens! Här finns naglar och nagellack som gör dina naglar nästan ovärderliga! Även lösnaglar finns om du själv inte vill måla dina egna eller om du anser att de kanske är lite för korta. Vårt enhörningsglitter kommer också kunna göra dina naglar riktigt snygga och färgglada. Låt dig inte luras av namnet, de passar lika bra till prideändamål också! Om du kikar in lite mer så finner du också vår smyckeskategori som innehåller allt du någonsin kunnat drömma om i smyckesväg. Här finner du vackra armband, pins, manschetter, halsband, ringar, och såå mycket mer. Är du exempelvis ute efter ett flätat band så har vi ett gäng av dem, de är dessutom också handgjorde vilket höjer poängen litegrann. Är du ute efter halsband så har vi en massa olika halsband i världens olika utföranden. Halsbanden kan ha metallicyta, en matt yta eller bara en vanlig yta, det beror helt enkelt på vad du själv tycker är finast. Här finns allt i smyckesväg som får dig att bli en riktig Pride-drottning eller pride-kung!

Vi har dessutom en hel drös med massor av pride-accessoarer som gör det där lilla extra på din prideoutfit. Hos oss finner du en massa roliga, snygga och färgglada hattar, hängslen, flugor, peruker, glasögon i olika slag och utföranden, visselpipor, färger, paraplyer och diadem. Här finns det så mycket pridegrejer att man nästan skulle kunna tuppa av. Oavsett om du är ute efter några småprylar, massor av prylar eller bara en liten peruk så hittar du dessa prylar här. Varför inte samla in kompisarna, införskaffa er ett gäng peruker i olika glada färger och rocka prideparaden 2021? Är ni ett gäng killar kan ni komma riktigt fräscha och stilrena med varsina färgglada kostymhattar och hängslen tillsammans med en vit outfit kanske?

Så vad skall man egentligen säga... oavsett vad du är ute efter inom Pride så har vi det garanterat här på Partykungen! Låt oss imponera på dig med vårt otroligt stora och härliga utbud och låt oss göra din pridetid till ett vackert minne! Det spelar helt enkelt ingen roll om du är ute efter flaggor, smycken, kläder, dräkter, peruker eller någonting annat – vi på Partykungen fixar det åt dig! Välkommen in och fynda dina prideprodukter här hos oss – snabbt, billigt och enkelt!

Peace out och låt kärleken flöda på pridefestivalen 2021!
Läs mer