Hem
Teman Evenemang Pride 2023 Pride-Klistermärken

Prideklistermärken

Har du och vännerna planerat ett Pridefirande utan dess like? Självklart har ni det, för ni skall gå pridetåget 2023! Under pridetider finns det många sätt att fira på, man kan exempelvis bidra genom att själv anordna en fest för sina kompisar, men man kan också springa ut på stan och följa med i pridetåget. Det finns inget rätt och fel när man firar Pride, för här gäller det egentligen bara att stå upp för allas lika värde och fira kärleken så bra man bara kan.

Under Pridetider gillar folk att klä sig i regnbågens alla färger, sjunga och stoja. Vissa går lite hårdare än andra och kanske rent av klär ut sig till en livs levande regnbåge! Andra kanske väljer att endast ha en flagga och vissa gillar att gå klädd som vanligt bara. Men som sagt, det spelar liksom ingen roll hur "prideig" du är, allt är ok!

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva till Pridetåget och pridefesten! Här finns inte bara maskeraddräkter, flaggor och andra roliga accessoarer – här finns också småprylar så som armband, tygmärken och klistermärken i världens alla storlekar och utföranden.

Just nu är du ute efter prideklistermärken, right? Välkommen hit, låt oss presentera ett stort utbud med prideklistermärken i världens alla färger, storlekar och utföranden. Här finns klistermärken som är hjärtformade, här finns klistermärken som är med text, klistermärken utan text och klistermärken med både tjej- och killsymbolen. Klistermärkena kan du använda till precis vad du vill – på cykeln, i ansiktet, på kroppen, på kläderna, på fönstret, på resväskan, på datorn din eller på bilen motorhuv kanske? Med någon av våra klistermärken kan du dessutom klistra upp på lyktstolpar, elskåp och sååå mycket mer. Vi ansvarar såklart inte för någon typ av skadegörelse, men ett par klistermärken här och där har väl ingen dött av?

Så... är du ute efter en hel drös med härliga och kärleksfulla prideklistermärken så finner du dessa hos oss online på Partykungen – snabbt, smidigt och enkelt! Välkommen!
Läs mer