vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pridesmink

Priderörelsen uppmuntrar alla att vara stolta över sin sexuella identitet och en gång om året får priderörelsen lite extra uppmärksamhet i form av pridefestivaler och prideparader. Evenemangen är fyllda med fantastiska karnevalsliknande tåg fyllda med färg, skratt och glädje. Pride firas över hela världen och den mest kända symbolen för rörelsen är den randiga regnbågsflaggan. Flaggans olika färger– gult, orange, rött, lila, blått och grönt – visar mångfalden inom rörelsen och representerar alla olika typer av människor.

Färgglatt smink för pridetåget


Här ska vi dock inte koncentrera oss på prideflaggan, utan på pridesmink. Det hör till att alla som går med i ett pridetåg bär färgglada kläder och då är det även kul att sminka sig med matchande färgglatt smink. Här hos Partykungen hittar du ögonskuggor, läppstift och mascaror i massor av olika kulörer. Vad sägs om långa och täta lösögonfransar i regnbågens alla färger eller en gul mascara? Det finns till och med mascara som lyser i UV-ljus. Hur coolt?! Vill du verkligen sticka ut på festen har vi lösögonfransar med små LED-lampor. De är enkla att sätta fast på ögonlocken och ramar verkligen in ögat på ett häftigt sätt. Gillar du den häftiga neoneffekten kan du också satsa på ansikts- och kroppsfärger som lyser när det är mörkt!

Glamoröst kroppsglitter och kreativa ansiktskritor


För att addera extra glamour och lyx rekommenderar vi kroppsglitter. Glitter finns i många olika färger och passar perfekt att använda för pridetåget! Sätt på dig din snyggaste partyblåsa och sminka dig med färg och glitter så är du redo för vilket festligt tillfälle som helst. Vill du måla eller skriva på huden är ansiktskritor ett bra alternativ. Du kan till exempel rita ett litet hjärta vid tinningen eller en fjäril på kinden. Kritorna är enkla att applicera på huden, men tycker du att det är svårt att måla på dig själv så kan du alltid be en kompis om hjälp. Vi har också glitterpennor i olika färger som har en holografisk effekt. Vill du sätta färg i håret kan du med fördel prova våra hårkritor. Dessa finns också i olika kulörer så det är bara att välja favoritfärgen eller den färg som bäst matchar dagens outfit. Du bestämmer själv om du bara vill färga några slingor eller om du vill färga hela håret. Inför pridehelgen kan du även matcha dina kläder och sminkning med häftiga lösnaglar i regnbågens alla färger.

Välkommen att upptäcka vårat pridesmink


Ta gärna en titt på vårt breda sortiment av pidesmink här på Partykungen. Vi är säkra på att du kommer att hitta många nya favoriter! Kombinera olika kulörer och glöm inte att lägga till lite glitter – färg gör oss glada, så våga satsa fullt ut!
Läs mer