Pridesmink

Priderörelsen uppmuntrar alla att vara stolta över sin sexuella identitet och en gång om året får priderörelsen lite extra uppmärksamhet i form av pridefestivaler och prideparader. Det brukar vara fantastiska karnevalsliknande tåg fyllda med färg, skratt och glädje. Pride firas över hela världen och den mest kända symbolen för rörelsen är den randiga regnbågsflaggan. Flaggans olika färger– gult, orange, rött, lila, blått och grönt – visar mångfalden inom rörelsen och representerar alla olika typer av människor.

Här ska vi dock inte koncentrera oss på prideflaggan, utan på pridesmink. Det hör till att alla som går med i ett pridetåg bär färgglada kläder och då är det även kul att sminka sig med matchande färgglatt smink. Här i Partykungen webbshop kan du beställa ögonskuggor, läppstift och mascaror i massor av olika kulörer. Vad sägs om långa och täta lösögonfransar i regnbågens alla färger eller en gul mascara till exempel? Det finns till och med mascara som lyser i UV-ljus. Så coolt och annorlunda! Vill du verkligen sticka ut på festen har vi lösögonfransar med små LED-lampor. De är enkla att sätta fast på ögonlocken och ramar verkligen in ögat på ett häftigt sätt. Gillar du den häftiga neoneffekten kan du också satsa på ansikts- och kroppsfärger som lyser när det är mörkt. Det passar superbra när du ska gå med i ett pridetåg men du kan också använda färgen på disco, nyårsfester och halloween.

En annan produkt som är ett måste när du vill vara lite extra glamorös och lyxig är kroppsglitter. Glitter finns i många olika färger och passar lika bra att använda i ett pridetåg som på en nyårsfest eller en maskerad. Sätt på dig din snyggaste partyblåsa och sminka dig med färg och glitter så är du redo för vilket festligt tillfälle som helst. Vill du måla eller skriva på huden är ansiktskritor ett bra alternativ. Du kan till exempel rita ett litet hjärta vid tinningen eller en fjäril på kinden. Kritorna är enkla att applicera på huden men tycker du att det är svårt att måla på dig själv så frågar du bara en kompis. Det finns också glitterpennor i olika färger som har en holografisk effekt. Vill du sätta färg i håret kan du med fördel prova våra hårkritor. Dessa finns också i olika kulörer så det är bara att välja favoritfärgen eller den färg som bäst matchar dagens outfit. Du bestämmer själv om du bara vill färga några slingor eller om du vill färga allt hår. Till pridehelgen kan du också matcha dina kläder och din sminkning med häftiga lösnaglar i regnbågens alla färger.

Välkommen nu att kolla in allt pidesmink här på Partykungen. Vi är helt säkra på att du kommer att hitta många nya favoriter! Av färg blir man glad så våga att gå all in och kombinera olika kulörer och glöm inte bort att lägga till lite glitter också!
Läs mer