Hem
Teman Evenemang Pride 2022 Pride-Dekorationer

Pride-Dekorationer

Planerar du ett pridekalas? Du behöver faktiskt inte vara det minsta orolig för är det en fest som är enkel att dekorera inför så är det just en pridefest. Tänk mycket, tänk stort och tänk färgglatt! Självklart erbjuder Partykungen massor av olika festartiklar som passar perfekt att pynta med när det är pride. Häng med så berättar vi mer!

När du tänker på pridedekorationer är säkert den randiga prideflaggan i färgerna gult, orange, rött, lila, blått och grönt den första dekorationen som du kommer på. Självklart kan du beställa olika typer av pridflaggor här i Partykungens webbshop. Det finns stora flaggor som du kan hänga upp på väggen. Det finns mindre flaggor som du kan vifta med om du ska gå med i ett pridetåg och det finns små flaggor som du kan dekorera kalasbordet med. Prideflaggan kan du sedan matcha med olika dekorationer i alla möjliga färger. Ballonger är ett måste på alla kalas och fester och du kan välja mellan massor av olika ballonger här på Partykungen. Ett förslag är att beställa flera ballonger i olika färger och knyta ihop till en snygg ballongbukett men om du inte känner för en ballongbukett så kanske en hjärtformad folieballong i regnbågens färger skulle passa fint eller små regnbågsfärgade sifferballonger. Komplettera också med färgglada girlanger, serpentiner, draperier och olika hängande pappersdekorationer.

På pridekalaset måste du ju så klart bjuda dina gäster på något gott att äta. Du måste med andra ord duka upp ett festligt kalasbord. Börja gärna med en duk i olika färger. Det ser inbjudande ut och så skyddar det också bordet från spill och kladd. Matcha sedan duken med papptallrikar och pappmuggar i glada färger. Det är faktiskt inte så dumt att använda papprodukter när man bjuder många på kalas. Det ser festligt ut och sedan sparar du både tid och energi när du slipper att diska när kalaset är slut. Glöm inte bort att beställa till några matchande servetter och vill du göra dukningen riktigt snygg köper du även till lite bordskonfetti. Ska du bjuda på tårta eller något annat smarrigt bakverk hittar du också snygga tårtdekorationer här. Vill du imponera stort bjuder du dina gäster bjuder du på en regnbågsfärgad tårta eller cupcakes med frosting i olika färger. Här på Partykungen kan du beställa strössel, sockerpasta och massor av andra roliga baktillbehör.

Som du nu har märkt har vi laddat upp ett stort lagar med pridedekorationer. Skrolla igenom sidan här och lägg dina favoritprodukter i varukorgen. Vi erbjuder alltid låga priser och snabba leveranser. Alla fester är viktiga och gör livet roligare och just pridefesten är lite extra viktigt, tycker vi! Slå på stort! Bjud in alla dina vänner och hela tjocka släkten på ett härligt och färgglatt pridekalas!
Läs mer