vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pridetåget

Pridetåget, också känt som pridefestivalen eller prideparaden, är ett årligt evenemang som stöttar, hyllar och firar homosexuella, bisexuella, transexuella och queer-folk (HBTQ). Det är en festlig och aktivistisk händelse där människor från hela världen samlas för att uttrycka sin sexualitet och ha kul tillsammans. Pridetåget delar också med sig av HBTQ-rörelsens historia och betydelse. Om du vill vara med i pridetåget har vi rätt produkter för att du ska kunna klä dig i regnbågens färger och delta i festligheterna.

Klä dig i regnbågens färger och visa ditt stöd


Om du vill delta i pridetåget kan vi på Partykungen hjälpa dig att hitta rätt produkter för att klä dig i regnbågens färger och uttrycka ditt stöd. På Partykungen finner du alla typer av accessoarer som passar i ett pridetåg. Kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel när det kommer till Pride, så länge du stöttar allas lika värde och rättigheter oavsett läggning. De flesta väljer dock att klä sig i starka färger och speciellt i regnbågens kulörer, som har kommit att representera HBTQ-rörelsen.

Skapa din egen stil för pridetåget med Partykungen


På Partykungen hittar du ett brett utbud av accessoarer som passar perfekt för pridetåget. Neonfärger, peruker, tokiga solglasögon och andra roliga attiraljer är nästan ett måste för att sätta rätt stämning. Du kan även välja att bära flaggor och andra symboler som representerar HBTQ-gemenskapen.

Kläder för pridetåget


Vi erbjuder också ett stort sortiment av kläder som passar perfekt för pridetåget. Oavsett om du föredrar kjolar, kostymer, dräkter eller capes så har vi något för dig. Du kan välja att smälta in i den färgglada floden av människor eller skapa en mer utmanande och unik stil.

Framhäv din stil med accessoarer


För att ge din pridetågsoutfit det där lilla extra erbjuder vi på Partykungen snygga accessoarer. En visselpipa för att göra dig hörd, en regnbågsflagga att svepa över axlarna eller ansiktsmålning med klara färger, glitter och neon kan verkligen framhäva din stil och bidra till feststämningen.

Prideparadens historia och aktivism


Pridetåget har inte bara en festlig atmosfär utan bär också på starka inslag av aktivism och delar med sig av HBTQ-rörelsens historia. Genom att delta i pridetåget kan du visa ditt stöd och vara en del av den viktiga kampen för allas lika rättigheter, oavsett sexuell läggning.

Historien om pridetåget i Sverige


Pridetåget har varit en del av den svenska HBTQ-kulturen sedan det första evenemanget i början av 70-talet. Nu arrangeras över 50 pridetåg varje år över hela landet. Det ger dig och dina vänner en fantastisk möjlighet att delta och visa att tillsammans är vi starka.

Var med och sprid glädje och gemenskap

För att bäst delta i pridetåget är det viktigt att sprida glädje, skratta och vara glad. Ta del av de olika aktiviteter som arrangeras i samband med paraden och skapa minnen för livet. Det är genom att vara en del av tåget och fira tillsammans med andra som du kan bidra till en fantastisk upplevelse.

Stockholm Pride - Ett spektakulärt firande av HBTQ-gemenskapen


Varför inte passa på att utforska Stockholm Pride? Det är en spektakulär festival som hyllar HBTQ-gemenskapen. Ta del av färgsprakande parader, inspirerande tal, och en mångfald av evenemang som firar kärlek och jämlikhet. Upplev den vibrerande atmosfären och visa ditt stöd för HBTQ-rättigheter under detta fantastiska evenemang tillsammans med dina snygga pridekläder från Partkungen!

Vi har allt du behöver för att bli en del av festligheterna


På Partykungen finner du allt du och dina vänner behöver för att bli en del av festligheterna. Vi erbjuder snabb leverans och schyssta priser. Låt oss hjälpa dig att göra ditt deltagande till en minnesvärd och färgsprakande upplevelse!
Läs mer