vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Happy Pride!

Happy Pride!

Det är regnbågar i luften och på gator och torg samlas vi återigen för att hylla kärleken! Inför årets Pride tycker vi att det ska firas särskilt mycket, med extra långa parader, färgglada trädgårdsfester och heta dansgolv. Här nedan hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra tillställningen magnifik och något utöver det vanliga!

Kläder

Kläder efter väder, och ryktet säger att en enastående regnbåge ska spänna sig över himlen under Pride-dagarna. Med andra ord: hög tid att matcha med fina färger! Vi har både eleganta Pridekostymer, Prideklänningar, tyllkjolar samt glittriga Pridejackor. Allting i regnbågens förtjusande färger, givetvis!

Hattar

Bli paradens starkast lysande stjärna genom att pryda skallen med någon av våra snyggaste hattar! Förvandla dig själv till Captain Pride med kaptenshatten som strålar likt den vackraste av regnbågar, eller varför inte köra cowboy style? För den sportige har vi även regnbågsfärgade hårband som effektivt fångar upp svettdroppar under den intensiva Pride-promenaden!

Smink

Visa upp dig från din vackraste sida genom att gå all in framför sminkspegeln. Prova våra lysande LED-fransar som garanterat kommer ge dig veckans mest intensiva blick. Matcha med crystal flakes i fina färger och komplettera med regnbågsnaglar. För den som besitter en mustig ansiktsbehåring finns det möjlighet att få skägget att spraka och glittra - det är nämligen extra allt som gäller. Spana gärna in vår tutorial också för hur du gör ett magnifikt glitterskägg!

Hår

Att fixa en schysst paradfrisyr är både dyrt och tidskrävande. Satsa istället på en grann prideperuk som skulle få vem som helst grön av avund! Vi har regnbågsfärgade peruker i massvis av utformningar - till och med en 80-talsinspirerad mohawk! Komplettera med en mysig regnbågsfärgad mustasch som lyser upp partiet under näsan!

Dukning

Ta tillfället i akt och anordna Pride-veckans färggladaste trädgårdsfest! Duka med långbord och kasta över vår snyggaste regnbågsduk, matchar gör du såklart med pridemuggar, pridesugrör och prideservetter. Sen är det bara att bjuda in din allra bästa vänner!

Dukning

Ballonger

Vem blir inte glad av ballonger - och ännu gladare blir man av regnbågsfärgade ballonger! Hjärtan, enhörningar och allt annat kärleksfullt som hör till. Fyll med helium och knyt fast i balkongräcket för att skapa gatans vackraste vy!

Accessoarer

Det sitter i detaljerna - och gissa om vi har massvis med färgglada pride-accessoarer! Slingra in dig i en maffig fjäderboa, släng gympapåsen över axeln och smycka dig själv med regnbågsfärgade örhängen! Om det regnar på paraden har vi givetvis regnbågsfärgade paraplyer som skyddar dig från tråkig nederbörd.

Flaggor

Sist men inte minst så har vi det viktigaste. Själva ryggraden i en bra Pride-parad är ändå prideflaggorna. Vi har både små handflaggor och gigantiska prideflaggor på 3 x 10 meter (!). Välj vilken som passar dig bäst - sen är det bara att vifta för allt armarna orkar! Inte alla hjältar bär cape - men i år är det kanske din tur att bara regnbågsmantel?

Happy Pride önskar Partykungen!