Visa större bild

Paradflagga Pride

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 319600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
3 995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Känner du att en vanlig vimpel på en blommpinne inte riktigt räcker till för att du ska få fram ditt budskap? Eller vill du helt enkelt bara bräcka grannens normalstora fana? Har familjen, företaget eller föreningen planer på att delta i en prideparad? Oavsett hur och vart du vill använda den så är den här fullkomligt gigantiska pride-paradflaggan helt rätt grej för dig.

Paradflagga Pride är tillverkad i polyester och håller det enorma måttet 3x10 meter. Skulle det inte vara nog så går det alldeles utmärkt att fästa två eller fler av dessa flaggor i varandra med hjälp av kardborrebandet som är färdigt fastsytt på varje kortsida av flaggan. Busenkelt! Happy pride!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Marita för 11 månader sedan
    Kjempefint flagg i god kvalitet. Vi brukte det til å henge ned fra en bygning og det funket veldig bra!
    4 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen26572 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle