Pride-accessoarer

Visste du att Pride firas i typ hela världen? Javisst, Pride är en riktigt stor, mäktig och häftig "folkfest" som går ut på att hylla och stå upp för alla människors lika värde, oavsett om man är från Sverige, Japan eller Kenya. Pride kan firas på en herrans massa sätt men det största är Pride-festivalen som brukar gå i varenda stad någon gång under sommarhalvåret. Det betyder alltså att om du mot all förmodan skulle missa pride-paraden i din hemstad så har garanterat en annan stad i närheten parad väldigt snart. Skulle du mot all förmodan vara ute i världen, kanske i USA eller England? Lugn, där finns det till och med ÄNNU mer prideparader och pridetåg att gå i!

Vi på Partykungen har givetvis tagit fasta på denna otroligt härliga tid och har optimerat vårt pride-sortiment så att du skall kunna finna och införskaffa dig allt du kan tänkas behöva för att få en lyckad parad(er)! Hos oss hittar du inte bara otroligt snygga och färgstarka kläder du kan bära, här hittar du också ett väldigt stort utbud på prideflaggor (både för fasaden, att vifta med och för inomhusbruk), pins, tygmärken, massor med maskeraddräkter/karnivaldräkter, snygga klädtillbehör och till och med godis!? Man kan alltså – med andra ord – säga att vi också skulle kunna heta "Pridekungen" om det inte vore för vårt vanliga namn.

Just nu har du funnit vår "Prideaccessoar"-sida och om du inte redan räknat ut det så kommer du finna allt du kan tänkas behöva till pridefesten på denna sida! Här finns hängslen, hattar, peruker, kransar, skosnören, diadem, enhörningssaker, paraplyer och sååå mycket mer. Skulle vi vara tvungen att rabbla upp allt vi har i lager i denna text så skulle den ta flera år att läsa. Vi uppdaterar dessutom vårt sortiment allt oftare än tidigare så att vi skall kunna tillfredsställa dig som kund år efter år!

Ska möjligtvis du och vännerna ut och fira Pride 2023 men vet inte riktigt vad ni skall klä ut er till eller ens ha med er? Lugn och fin nu, vi hjälper er! Eftersom att vårt pridesortiment är såååå färgglatt så behöver du inte fundera på vilka saker som passar med vad – allt passar med allt! Släng modetidningen i väggen och ta fram din egna stil med någon eller några av våra prideprodukter! Är du kanske bara ute efter att snygga till ditt ansikte lite, med en mustasch kanske? No problemas, här finner du riktigt snygga mustascher i världens alla färger och former! Vill du och vännerna kanske komma iklädd färgglada med olikfärgade peruker? Inga problem, här finns peruker i regnbågens alla färger så att ni skall kunna få den perfekta outfiten tillsammans! Det spelar egentligen ingen roll vad vi säger, allt kommer bli bra och lyckat, så länge produkterna kommer från denna kategori!

Tänk såhär: Visst vore det väl coolt om du och dina vänner skulle komma som.. tja, ett gäng färgglada enhörningar? Det är bara för er att slänga på er någon av alla våra färgglada enhörningsdiadem och rocka fett på prideparaden! Det skulle dessutom vara riktigt häftigt om ni valde att komma iklädd 80-talets "innemode" med ett gäng Mohawks i regnbågens färger, randiga strumpbyxor och alla med ett gäng färgglada fjäderboor hängandes runt halsen! Japp, kombinationerna är oändliga och det är bara du och dina kompisar som sätter gränserna!

Visst skulle det väl vara snyggt om ni kom som exempelvis ett grabbgäng och alla bar en varsin sådan där gangsterhatt i regnbågsfärger och ett par hängslen med vit tisha och ett par jeans? En väldigt clean look som såväl killkompisarna som tjejerna kommer uppskatta! Ni kan också dra på er färg som ni finner i vår pridekategori i ansiktet, slänga på er en varsin pridecape och springa runt tjoandes som ett par galningar! En helt klart snygg kombo!

OM ni vill hålla det till enkelhetens skull kan ni bara trycka hem ett par prideglasögon och bära dem med stil i tåget! Som man brukar säga: Less is more! Man kan också bara glida runt i en enkel men snygg gangsterhatt? Eller varför inte köra så simpelt som bara möjligt – dra ett par streck på varsit kindben med vår regnbågsfärg?

För att summera det hela – hos oss på Partykungen finner du allt du någonsin kan tänkas behöva för att få en lyckad pridefest eller prideparad! Här finner du peruker i alla sorters färger och utföranden, men också fjäderboor, hängslen, slipsar, flugor, regnbågsfärgade mantlar, partybeads, visselpipor (ett måste), färgglada regnbågsvingar, halsdukar, roliga hattar och ögonmasker. Allt du kan tänka dig helt enkelt!

Välkommen in att fynda dina prideaccessoarer snabbt, billigt och enkelt hos oss på Partykungen för att få ett så lyckat Pridefirande som bara möjligt!

Peace out! <3
Läs mer