Pride-smycken

Att fira Pride 2023 är någonting riktigt mäktigt! Pride är inte bara en "festival" eller ett "tåg" som många brukar kalla det, Pride är en känsla, en uttalande och en livsstil! Håller du inte med?

Mellan mars och september pågår prideparader runt hela Sverige och det är klart att du skall vara med på minst tio stycken, eller hur? Från Skåne till Haparanda samlas folk från hela Sverige för att fira/hylla prideengagemanget och sjunga, stoja och skratta tillsammans. Under pridetider hyllar man alla människor, oavsett kön, etnicitet och ursprung. Under denna tid älskar dessutom folk att klä ut sig till både det ena och andra, så bli inte förvånad om du ser en regnbågsfärgad apa stoja omkring i tåget. Pride är någonting fint som är värt att fira helt enkelt.

Är du – som många andra – ute efter att kanske klä upp dig en gnutta? Hos oss på Partykungen hittar du alla sorters pride-prylar online – snabbt, smidigt och enkelt! Här finns både det ena och det andra, här hittar du paraplyer, maskeraddräkter, coola jackor, huvudbonader, flaggor och andra accessoarer! Man skulle kunna säga att vi har ett tillräckligt sortiment för att tillfredsställa varenda prideentusiast i hela världen!

Just nu är du ute efter pride-smycken, eller hur? Hos oss hittar du ett stort utbud av både armband i olika färger och utföranden, halsband, örhängen, manschetter, pins och sååå mycket mer! Är du exempelvis ute efter endast halsband så finns både stora och vanliga halsband i regnbågens alla färger. Är du kanske ute efter både armband och halsband? Allt i denna pride-kategori kan matchas med varandra, så det spelar egentligen ingen roll vad du väljer – det passar! Vi har dessutom en hel hög med vackra örhängen i flera olika färger med motiv av exempelvis peacemärken.

Man skulle kunna säga att vi är den mest lojala leverantören av snygga, härliga och grymma prideprodukter. Här finner du med andra ord allt du kan tänka dig, oavsett om det är till en prideparad, en pridefest eller bara till vardags!

Välkommen in och shoppa dina Pride-prylar online hos oss på Partykungen!
Läs mer