vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pride

Pride är en riktigt härlig högtid fylld av kärlek. Under denna tid går hundratals, om inte tusentals människor i pridetåg som brukar anordnas av respektive kommun för varje stad. Pride är en tid för människor att visa att man står upp för alla människors lika värde, oavsett sexuell läggning och könsidentitet. Pride firas i hela världen och pågår oftast under sommarhalvåret. Festivalerna och tågen är återkommande varje år, så skulle du mot all förmodan lyckas missa Pride så behöver du inte oroa dig – det kommer tillbaka nästa år! Om det är så att du bara missat pridetåget i din huvudstad så är chansen stor att en parad hålls i närliggande stad om inte allt för länge.

Pride 2024: En högtid för kärlek, likavärde – och fest!


Har du och dina vänner planerat att delta i årets Pride, dvs Pride 2024? Härligt, kul, grattis, vad bra! Pride är som sagt inte bara ett viktigt firande och en viktig festival att medverka på, det är också hur roligt som helst! Man träffar alla sorters människor, folk kommer iklädd alla möjliga olika kläder och prylar man inte ens trodde existerade. Människor kan komma klädd precis som de skulle göra i skolan och på jobbet, vissa individer kommer helt målade i regnbågens alla färger och andra kommer utklädd till någonting färgglatt, kanske ett djur eller dylikt. De flesta brukar vilja vifta och svinga sina flaggor, andra klistrar upp pride-klistermärken på elskåp och lyktstolpar, andra skriker och tjuter av lycka och skratt. Man reagerar helt enkelt olika på festivalen och paraden.

Vad är pride?


Pride är en internationell rörelse och fest som främjar stolthet, synlighet och jämlikhet för HBTQ+-personer. Det är en årlig manifestation med parader och festivaler över hela världen där människor firar HBTQ+-gemenskapen, kämpar för rättigheter och ökar medvetenheten om HBTQ+-frågor. Även värt att nämna: Det är en fantastiskt rolig fest!

När är pride?


Exakt när din närmsta Pride-festival hålls är svårt att svara på exakt då pride-festivaler och parader hålls vid olika tidpunkter runt om i världen, och runt om i landet. I regel hålls hursomhelst de flesta Pride-evenemang under sommarhalvåret, vanligtvis mellan maj och september, och Stockholm Pride hålls ofta i slutet av juli/början av augusti - så håll utkik.

Hitta din perfekta Pride-Outfit hos Partykungen


Varför inte delta i årets Pride-festival och komma utklädd som någonting riktigt roligt och färgrikt? Hos oss på Partykungen hittar du en hel del, om inte en hel drös med häftiga och roliga dräkter och kläder under vår pridekategori: Pride-kläder. Där hittar du ett väldigt stort och noga utvalt sortiment av massor av kjolar, strumpbyxor, skjortor, roliga mankinis, kostymer, helkroppsdräkter, t-shirts och frackar. Skulle vi vara tvungen att skriva ned allt vi hade i den kategorin skulle denna text bli olagligt lång. I vår härliga klädeskategori hittar du med andra ord allt du kan tänkas behöva för ett lyckat Pridefirande år 2024. Det spelar helt enkelt ingen roll om du är ute efter att klä ut dig bara litegrann, vanligt, ganska mycket eller jättemycket – här finns prylarna för dig. Oavsett om det är en frack du är ute efter, en vanlig färgglad t-shirt eller bara ett par strumpbyxor du tror passar till festivalen så lovar vi dig att här finns något för alla!

Sprid budskapet med Pride-klistermärken


I vår kategori: Pride-klistermärken hittar du alla sorters klistermärken du någonsin kunnat drömma om, i prideformat då! Här finns inte bara ett, två eller tre klistermärken utan en hel drös. Klistermärken i form av exempelvis ett hjärta, i form av en flagga eller vanliga och roliga klistermärken med text och könssymboler. Klistermärkena kan du använda till vad du vill egentligen, du kan klistra på alla i ansiktet, på närmaste lyktstolpar eller elskåp, på cykeln, på bilen eller på ryggsäcken om du så skulle vilja det. våra prideklistermärken finns i så många olika utföranden att alla människor i hela världen skulle hitta ett som de skulle tycka om.

Hitta allt du behöver för pridetåget hos Partykungen


Har du kanske lite dålig fantasi och funderar på vad som kanske passar bäst att köpa om man skall gå i det lokala pridetåget? Inga problem, våra prideexperter på Partykungen har sett till så att alla relevanta prylar och produkter ligger under kategorin: Pridetåget. I denna kategori finner du inte bara en och två små fjantsaker, här hittar du ett gigantiskt utbud av allt från stora fanor till häftiga kläder, accessoarer, paraplyer, smycken och såå mycket mer. Vi vågar inte ens gissa på hur många produkter vi har där, för det är nästan läskigt många. Så har du och dina vänner svårt att veta vad ni skall införskaffa er till pridefestivalen eller pridetåget? Inga problem, låt oss hjälpa dig!

Flaggor, Smycken och tillbehör för pridefestivalen


Vad många brukar använda när de firar Pride är flaggor! Vad är det som säger att du inte skulle använda det när du deltar? Nä precis, införskaffa dig dina prideflaggor – oavsett utförande – hos oss på Partykungen online och se till att du syns riktigt ordentligt. Här finns en hel hög med Pride- och transflaggor i en herrans massa storlekar och utföranden. Vill du gå lite "blekt" så finns det vanliga handflaggor och tygflaggor i mindre storlekar som skulle passa perfekt. Vill du vifta lite mer och kanske fira lite hårdare? Inga problem, här finns massor med häftiga och superstora flaggor som du knappt kommer orka bära. Flaggorna finns i både pride- och transutförande och inkluderar en herrans massa färger som får vilket ställe som helst att bli livfullt igen. Är du den som gärna är liiiiiite bättre än alla andra? Varför inte köpa hem vår 3 x 10 meter stora pridefana som man måste vara ett helt kompisgäng för att kunna bära? Snacka om att ni blir kungarna och drottningarna i pridetåget.

Vi har ALLT till Stockholm-pride


Hos oss på Partykungen finner du mängder av häftiga, färgglada och passande smycken och naglar som får er att bli riktiga queens på Stockholmpride! Här finns naglar och nagellack som gör dina naglar nästan ovärderliga! Även lösnaglar finns om du själv inte vill måla dina egna eller om du anser att de kanske är lite för korta. Vårt enhörningsglitter kommer också kunna göra dina naglar riktigt snygga och färgglada. Låt dig inte luras av namnet, de passar lika bra till prideändamål också! Om du kikar in lite mer så finner du också vår smyckeskategori som innehåller allt du någonsin kunnat drömma om i smyckesväg. Här finner du vackra armband, pins, manschetter, halsband, ringar, och såå mycket mer. Är du exempelvis ute efter ett flätat band så har vi ett gäng av dem, de är dessutom också handgjorde vilket höjer poängen litegrann. Är du ute efter halsband så har vi en massa olika halsband i världens olika utföranden. Halsbanden kan ha metallicyta, en matt yta eller bara en vanlig yta, det beror helt enkelt på vad du själv tycker är finast. Här finns allt i smyckesväg som får dig att bli en riktig Pride-drottning eller pride-kung!

Gör Pride-Outfiten komplett med festliga accessoarer


Vi har dessutom en hel drös med massor av pride-accessoarer som gör det där lilla extra på din prideoutfit. Hos oss finner du en massa roliga, snygga och färgglada hattar, hängslen, flugor, peruker, glasögon i olika slag och utföranden, visselpipor, färger, paraplyer och diadem. Här finns det så mycket pridegrejer att man nästan skulle kunna tuppa av. Oavsett om du är ute efter några småprylar, massor av prylar eller bara en liten peruk så hittar du dessa prylar här. Varför inte samla in kompisarna, införskaffa er ett gäng peruker i olika glada färger och rocka prideparaden 2024? Är ni ett gäng killar kan ni komma riktigt fräscha och stilrena med varsina färgglada kostymhattar och hängslen tillsammans med en vit outfit kanske?

Fira med kärlek och sprid budskapet på årets pridefestival 2024


Oavsett vad du är ute efter inom Pride så har vi det garanterat här på Partykungen! Låt oss imponera på dig med vårt otroligt stora och härliga utbud och låt oss göra din pridetid till ett vackert minne! Det spelar helt enkelt ingen roll om du är ute efter flaggor, smycken, kläder, dräkter, peruker eller någonting annat – vi på Partykungen fixar det åt dig! Välkommen in och fynda dina prideprodukter här hos oss – snabbt, billigt och enkelt!

Peace out och låt kärleken flöda på pridefestivalen 2024!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier