vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Festival

Det finns väl inget festligare än festivaler, med musik, dans och goa vänner? När det är dags behövs det tält, liggunderlag, högtalare, kanske en uppblåsbar fåtölj eller soffa och många andra praktiska saker som du kan skaffa dig här!

Det kan vara svårt att hitta tillbaka till tältet efter en lång konsertfylld dag, då önskar man att man hade tälthittaren. Tryck på knappen och ditt tält lyser upp inifrån! Passa på så att inte batterierna tar slut bara. Ta med dig kompisladdaren för smartphones och laddningsstationen Dual Power Bank. Håll ölen kall på varma sommardagar med en uppblåsbar palmkyl, piratkista, öltunna eller varför inte en kaktuskyl? När ölen är välkyld kan du bära med dig några burkar runt midjan med ett praktiskt ölbälte, eller varför inte dricka det rakt ur ett M-16 gevär? Regnskydd är ett måste för festivaldeltagaren, i alla fall om du ska på festival i Sverige. Här hittar du paraply, paraplyhattar eller ponchos i svenska flaggans färger, som Batman, Darth Vader eller varför inte en giraffponcho?

Gör sommarens festivaler till de bästa hittills med alla roliga och praktiska festivaltillbehör som du kan hitta hos oss på partykungen!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier