vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Kläder Rave / Clubwear

Rave / Clubwear

Rave & clubwear är en väldigt stor produktkategori hos oss på Partykungen. Om du vill dansa i neon hela natten och kunna skina som den stjärna du är ska du definitivt kolla in vårt rave & clubwear-utbud. Det gäller oavsett om du ska på ett rave under en bro, en festival i skogen eller till en nattklubb med dress code. Här hos oss kommer du att hitta din perfekta outfit för natten. Vi har coola prylar med detaljer som LED-belysning, bekväma kläder att verkligen dansa loss i och färgsprakande accessoarer. Vi har helt enkelt allt du behöver för att maxa magiska nätter med pumpande dansmusik och stroboskop.

Om du inte bara vill ha enskilda plagg eller prylar utan en komplett mundering har vi flera färdiga outfits för dig som söker rave & clubwear i en särskild stil. Kanske 80-tal eller något sött och sagoinspirerat? En av de viktigaste delarna av rave- och klubbkulturen är att man ska kunna uttrycka sin personlighet fritt. Där spelar rave & clubwear en viktig roll och det är viktigt att ha ett stort urval att välja från. Som här på Partykungen. Köp rave & clubwear som speglar din unika stil. Rave & clubwear ska både vara skönt att dansa i och få en att känna sig snygg. Vi har även masker och peruker som kan ge dig allt från ett läskig till ett änglalikt utseende.

Det är detaljerna som gör det, det vet du va? Om du redan har rave & clubwear som du är nöjd med kan du alltid komplettera med accessoarer som får din stil att lyfta rakt in i nästa dimension. Kläder och attiraljer med LED-belysning eller som reflekterar UV-ljus väcker alltid positiv uppmärksamhet. Ju fler som har den typen av inslag i sin kostym desto häftigare blir helhetsupplevelsen för alla på festen.

Om du verkligen vill synas och sticka ut på en skogsfest eller i strålkastarna på klubben ska du komplettera ditt rave & clubwear med LED-belysning. Glöm inte att rusta dig med extra batterier för en lång natt!

Ditt rave & clubwear är inte komplett utan de rätta accessoarerna! Du kan skapa en unik outfit med små medel genom att kombinera till exempel ett par tunna näthandskar i en extrem färg med ett par kaxiga hängslen och ett matchande svettband. De möjliga kombinationerna är närmast oändliga om du ser till hur mycket vi har när det handlar om accessoarer.

Ansikts-juveler som fäster mot huden, armband som reflekterar ljus och andra smycken som har det där lilla extra kan vara det där du letar efter för att en outfit ska kännas helt perfekt. Vi har också lite mer påfallande prydnader för dig som vill sticka ut och bli ihågkommen av alla på festen. Kolla in våra diadem som förvandlar dig till en fantasivarelse eller vingar som gör att ditt rave & clubwear får en gudomlig look. Här finns även masker som kan ge dig allt från ett gulligt till ett riktigt läskigt utseende. Beroende på vad du känner för och på vad det är för fest du ska på.

Vi har ett riktigt stort utbud av de senaste färgerna för dig som vill pimpa ditt rave & clubwear på egen hand. Nu talar vi om olika typer av färg som kommer till användning på en fest. Testa till exempel våra UV-reaktiva färger som du kan ha på huden och som lyser under UV-lampor på till exempel krogen.Var beredd inför nästa fest att ditt Rave & clubwear är komplett inför nästa fest. Partykungen har allt du behöver för ett rave i skogen eller en natt på klubben. Kombinera med galet nagellack, snygga ögonskuggor och glittrigt läppstift för en perfekt look.
Läs mer