vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Camping & Glamping

När det är dags att åka på campingsemester finns det oändligt mycket bra prylar som kan vara bra att ha med sig på semestern! Vi på partykungen vill alltid göra livet lite roligare för alla andra, och självklart ska även campingsemestern vara lite roligare!

Hos oss hittar du roliga och annorlunda friluftsprylar som garanterat kommer att göra din semester lite roligare. Att åka på en campingsemester med ett tält liknande en gammal retro Volkswagenbil kommer garanterat få er att sticka ut på campingplatsen eller varför inte på festivalområdet!

Eller har du hört talas om Glamping? - En lyxigare variant av campinglivet. När allting ska vara lite bättre och finare än vanlig, en skönare sovsäck, finare tält och lyxiga prylar som garanterat får dig att må lite bättre under din semester. När du ska ut och Glampa så ska du ha det riktigt bekvämt, ett glampingtält är enkelt att inreda som en liten stuga, med en högre takhöjd än det klassiska 2-mannatältet kommer det genast att kännas mycket lyxigare.

Fyll upp ryggsäcken med roliga partyponchos, en hängmatta med myggnät, ovanliga multiverktyg och varför inte en lyxig minikyl? Så kommer ditt glampingliv att vara top notch när det är dags att åka ut och tälta!

På Partykungen finner du roliga campingprylar för alla möjliga turer, kanske är det något du aldrig har tänkt på tidigare som behöver följa med i packningen!

Läs mer