Partyhattar & Kalashattar

Snygga partyhattar sitter som en smäck på ALLA kalas! De signalerar på ett tydligt sätt att nu är det fest! Om du vill ha en rolig partyhatt som lockar fram ett skratt hittar du mycket att välja på här hos oss på Partykungen. Vi har partyhattar som vi säljer styckvis som blir kronan på verket om du ska på maskerad. Du hittar även storpack med partyhattar för dig som står som värd för en fest. Finns det något enklare och billigare sätt att höja stämningen på en tillställning än med roliga kalashattar för gästerna? Vi tror faktiskt inte det!

Enfärgade partyhattar eller hattar med enklare mönster passar på alla tillställningar av det lite muntrare slaget. Höga hattar i metallic är faktiskt riktigt eleganta och gör sig bra till både långklänning och kostym. En del av charmen med partyhattar är annars att de lyfter vilken outfit som helst utan att gästerna ens behövt klä upp sig. På vilda barnkalas och kräftskivor där gästerna äter med händerna är oömma kläder och en glad partyhatt den ultimata klädseln enligt oss. Köp gärna flera olika sorter, det är helt okej att blanda flera olika typer av partyhattar och kanske låta gästerna välja den de tycker bäst om.

Förutom klassiska konformade partyhattar i olika färger och motiv har vi även mer speciella varianter. Kolla in våra partykronor, glittriga tiaror och minihattar i plast eller papper som hjälper dig som vill att ett kalas du ansvarar för ska gå till historien. En annorlunda partyhatt blir en glad överraskning för den som får ta den på sig. Självklart hittar du även partyhattar som är pimpade med en speciell högtid i åtanke i vårt sortiment. Inför kräftskivan är partyhattar med kräftdekor ett måste men vi har också särskilda modeller för bland annat uppsluppna nyårsfirare och alla som vill högtidlighålla St. Patrick’s day.

Vi ser alltid till så att du hittar rätt produkter för fester med teman som är populära för tillfället. Söker du efter särskilda partyhattar inspirerade av en särskild superhjälte eller disneyfigur, eller smulor för pirater eller Star Wars-fantaster? Chansen att vi har precis vad du söker efter på våra välfyllda partyhyllor är stor! Med ett gäng partyhattar och lite annan rekvisita kan du på ett enkelt sätt skapa ett barnkalas med ett tema som de små kommer att älska.

Vi har storpack med billiga partyhattar och det är kanske inte hela världen om någon går sönder eller får en skavank i lekens eller festens virvlar. Vårt mål är dock att de partyhattar vi säljer ska kunna användas mer än en gång och inte behöva kastas direkt.

Det är också viktigt att partyhattar sitter bekvämt och klarar lite omild behandling så att du inte måste pilla och plocka med din partyhatt hela tiden för att den ska sitta snyggt och skönt. Standard är att partyhattar hålls på plats med ett elastiskt band under hakan. Vissa partyhattar är för barn andra är för vuxna. Utöver den indelningen så är de “one size fits all” som gäller när du handlar dina partyhattar från oss på Partykungen. Det är enklast så tycker vi.

Partyhattar är en sådan där grej som det alltid är bra att ha hemma så att du inte måste skaffa dem i allra sista stund inför en spontan fest. Nu har du ett bra tillfälle att köpa på dig ett litet lager av roliga partyhattar till marknadens bästa priser här på Partykungen!
Läs mer