Kalasleksaker

Kalasleksaker är ett av de festligaste ord vi vet. Det finns ju nästan inget som slår ett riktigt bra kalas och att leka är något av det roligaste som finns. Att då kombinera ett kalas med lekar måste ju nästan vara det bästa någon har kommit på. Partykungen har ett stort utbud av kalasleksaker som du kan använda till lekar både inne och utomhus. Låt kalaset börja!

Börja kalaset med att dela ut kalasleksaker, du kan till exempel ge alla dina gäster en partyhatt. Stämningen blir genast lite festligare och roligare. Det går liksom inte att ha tråkigt i en kul hatt. Vi har försökt och gjort vårt bästa men misslyckats. Blir du bjuden på fest så ta med ett gäng hattar och dela ut till övriga gäster när stämningen behöver höjas.

Barn brukar ju kunna stoja runt ganska så bra av sig själva när det är barnkalas men för säkerhets skull kan det vara bra att ha några kalasleksaker på lager. Såpbubblor går alltid hem, och även kalasets yngsta gäster kan vara med och blåsa. Vem kan blåsa den allra största bubblan? Hur är det med barn och simultankapacitet? Kan de blåsa bubblor samtidigt som de studsar med studsbollar? Det är förövrigt en väldigt skojig aktivitet även för vuxna på lekhumör. Kanske inte alltid så lätt efter både mat och dryck?

När fikan är framdukad och det är dags att förse de numera tårt- eller glassugna barnen med en uppiggande sockerchock, är det också tid för att sjunga och hurra för födelsedagsbarnet. På det fjärde blåser alla så mycket lungorna bara orkar i kalasleksaker som blåsormar och tutor. Vi lovar att det hörs ända in till gamla granntanten. Hurra!

En lekledare måste finnas både på barn- och vuxenkalas. Vuxna kan stoja minst lika mycket som barn och då gäller det att lekledaren hörs. Med Partykungens kalasleksaker och tutor kan du göra din röst hörd när det är dags att dra reglerna för brännboll, kubb eller rysk julafton. Tro oss, det är värt att dra reglerna innan ni börjar spela. För är det egentligen okej med något annat än underarmskast i kubb?

När vädret tillåter kan vi inte tänka oss något roligare än vattenlekar. Att på håll spruta lite oskyldigt på någon som ligger och solar i godan ro piggar väl bara upp? Se till att gömma dig blixtsnabbt bakom ett träd eller husgavel bara. Var på din vakt, det kan hända att din vän eller familjemedlem har fått tag i några kalasleksaker och vill ge igen. Plötsligt är vattenkriget i full gång!

Vad kan ni göra mer på kalas? Jo, klä ut er såklart. Kategorin med kalasleksaker innehåller en hel del skojsiga attribut så att ni kan byta skepnad för en stund. Kanske kröner ni vinnarna av poängpromenaden med ett par lustiga glasögon eller en prinsesskrona? Eller är det förlorarna som borde få bära lite extra dekor? Äsch, beställ många kalasleksaker så att alla får chansen att se lite lustiga ut. Fram med kameran och föreviga men glöm inte heller förgylla ert utseende med fotoprops. Inga Instagramfilter behövs!
Läs mer