Skopor & Tänger

Skopor och tänger är detaljerna som både är snygga och praktiska vid din servering. Hos Partykungen hittar du exempelvis skopor i plast för att plocka godis med, skopor som ger dig perfekta glasskulor och tänger för att ta sallad med. Det blir både mer hygieniskt och mer lättplockat med rätt sorts tillbehör helt enkelt. Och vi är här för att förenkla ditt liv.

Har du också beställt kulglass och avundsjukt sett på när cafépersonalen skopar upp till synes helt perfekta runda kulor? De verkar ha magi i händerna och hur mycket du än försöker göra lika professionella glasskulor hemma i köket med din matsked så lyckas du inte. Vi kan nu avslöja en hemlighet. De besitter inga magiska egenskaper likt Harry Potter men de använder sig av rätt typ av skopor och verktyg. Skippa din matsked, den är endast till för att äta glassen med. Istället använder du dig helt enkelt av en glasskopa vilken har designats just för ändamålet. Doppa skopan i varmt vatten innan du skapar dina kulor så ökar chanserna att de blir sådär perfekt runda. Nu kan du skapa magi själv hemma i ditt eget kök med rätt skopor. Den svåra frågan blir vilken smak du ska ta på glassen. Men även där har vi ett tips om du velar mellan två olika smaker. Ta båda!

En godisbuffé kan vara överdådig och digna av allehanda godsaker eller liten och bestå av några väl utvalda specialiteter. Oavsett vilken sort buffé du kommer att förtära nästa gång behöver du skopor att plocka med. Det ser både fräschare och mer komplett ut. Gäller det just godis kanske det kan vara kul att använda olika färger på skoporna för olika sorters karameller. Såklart gäller det inte bara i hemmets lugna vrå utan även du som står på mässor, marknader och deltar i event där du erbjuder godis kan låta dina kunder plocka åt sig med skopornas hjälp. Behöver du påsar eller bägare att lägga godiset i? Kolla in våra andra kategorier vad vi kan erbjuda där!

Tydligen kan vi inte bara överleva på godis och glass utan vi behöver också mat med lite mer näring. Vi är ledsna om vi drog ner stämningen nu men med en fin tång blir det faktiskt mycket roligare och godare att äta den där salladen. Så skiva upp gurka, skär tomater i kuber, värm på tortillabröden och mosa din avokado, här ska det bli tacos! Alla gillar denna maträtt, både vuxna och barn. Den är enkel att förbereda, ingenting är blandat utan alla plockar till sig av vad de gillar. Sortera var grönsak för sig och i med tänger och skopor i varje skål. Tacofesten kan börja!

Ibland behöver du koppla av med en svalkande och god drink med is. Naturligtvis kan du inte ta i isbiten med händerna eftersom den är just iskall. En istång löser problemet vilket också gör det hela lite lyxigare. Det är viktigt att du väljer en tång med bra grepp så att inte isen ramlar dig ur händerna.
Läs mer