Hem
Maskerad Tillbehör Bälten & Midjeband

Bälten & Midjeband

Här hittar du mängder av roliga och häftiga bälten och midjeband. Vi har ett enormt sortiment av bälten online som passar perfekt till maskeradfesten, eller färgglada bälten att bära till vardags. Vi har dessutom coola midjeband som gjorda för festen, eller vad sägs om ett bälte som kan hålla ölen åt dig! Skönt att ha händerna fria så att du kan göra coola robotmoves på dansgolvet. Du hittar även midjebälten dekorerade med guldmynt eller frukt, ett måste för den exotiska dansaren.

Vad är en karatemästare utan svart bälte, eller en sheriff utan ett bälte att sätta tummarna innanför? För dig som menar allvar med din maskeraddräkt bör även ett tillhörande midjeband vara prioriterat. Maskeradtävlingar är seriösa saker med fina vinster som biobiljetter, chips eller ära. Vi på Partykungen tar mycket seriöst på det här med utklädnad och vill kunna förse dig med rätt bälte för alla tillfällen. Vi har 80-talsinspirerade neonbälten som passar perfekt för dig som ska klä ut dig till popstjärna à la Cyndi Lauper. Eller boxarbälten som passar perfekt när du ska klä ut dig till Rocky Balboa!

Har du inte ännu bestämt dig för din maskeradutstyrsel? Ingen fara, kolla igenom utbudet av bälten online så kommer du garanterat att ta reda på det. Oavsett vilken sorts maskeraddräkt du väljer kommer rätt sorts midjeband att knyta ihop säcken (dina kläder) och skapa en enhetlig finish. Oavsett om du vill klä ut dig till 80-talsidol, pirat, redneck eller självaste jultomten så har vi rätt midjeband för dig.

Roliga midjeband som förhöjer din outfit – Ibland är ett skratt det enda som behövs för att vinna maskeradtävlingen. Charma domarna med ett humoristiskt midjeband till din klädsel. För dig som vill klä ut dig till ett fruktfat har vi passande midjeband som kan kombineras med en frukthatt och en färgglad jumpsuit. Ska du klä ut dig till militär behöver du såklart ett autentiskt fejkpatronbälte för att inge respekt!

Bälten och midjeband för julfirandet – Har du tänkt på att midjeband används väldigt frekvent kring jul? Ett riktigt brett bälte kan vara bra vid julbordet, då kan du dölja att du knäppt upp byxknappen! Sen har ju faktiskt jultomten ett mycket imponerande bälte. Lucia har sitt röda sidenband, och tärnorna behöver glitter i både midjan och i håret.

Bälten till pride – För prideparaden behöver du såklart bära den tjusiga prideflaggan! Vad är bättre än ett supersnyggt midjebälte i regnbågens färger?

Vi på Partykungen har allt du behöver för en roligare vardag. Förutom våra fina midjeband till maskerad har vi även bälten online som du utan problem kan använda för att styla dina vanliga kläder. Vi har exempelvis snygga bälten med tillhörande väska, perfekta att markera midjan med till sommarklänningen samtidigt som du slipper handväskan. Eller vad sägs om ett av våra utility-bälten med plats för såväl smink, nycklar, mobil och pengar! Perfekt på festivalen så att du kan hålla koll på alla viktiga pinaler. Kolla igenom vårt stora sortiment av bälten i alla tänkbara utseenden och välj ut dina favoriter!
Läs mer