Hem
Maskerad Tillbehör Käppar & Stavar

Käppar & Stavar

En av de mest underskattade accessoarerna måste vara käppar. Vi talar alltså om attributet som räddat världen flera gånger men som likaväl glöms bort gång på gång när outfiten planeras. Ställ dig de här frågorna. Hur hade “Sagan om ringen” slutat om inte Gandalf haft sin stav? Hur hade Tingeling presenterat filmerna i Kalle Ankas jul utan sitt spö? Hur i hela världen hade Moses kunnat dela Röda havet utan en käpp?

Så om det närmar sig ett kalas som kräver maskeraddräkt glöm inte att ge din outfit det där lilla extra och köp en stav online. Vad vore biskopen utan sin kräkla, liemannen utan lien eller djävulen utan sin karaktäristiska gaffel? Vi har alla möjliga stavar i vårt sortiment och oavsett om du klär ut dig till Harry Potter, en steppdansare eller vill ha en polkagrisstav till tomtedräkten så finns de hos oss till låga priser.

Vi har många olika varianter av fräcka trollstavar i vårt sortiment för att matcha din outfit när du känner att du vill lägga ett förtrollande skimmer över festen.

Är du en häxkarl som finns inom genren med fantasy får vi kanske föreslå en käpp med en avslutande kula på skaftet? De typerna av käppar passar perfekt både till rollspel, comic con-event och maskeradfester.

Vi har även lyxigare varianter med gyllene knoppar. Matcha gärna med en fräck kostym och hög stormhatt och själve kung Midas kommer gnissla sina guldtänder av avund. Väljer du en färgglad kostym och lägger till lite teatraliskt smink är du som klippt och skuren för den mest älskade filmskurken – Jokern.

Våra fräcka häxkvastar är för dig som vill utmärka dig lite extra under påsken. De kräver inget flygcertifikat och är dessutom i one size. Det innebär att både små och stora rumpor kan bege sig till Blåkulla, eller till grannen och tigga godis. Och du, de passar även för ett match quidditch, fast lämna kaffekannan och katten hemma.

Stavar och käppar är starkt förknippade med trolldom. Till och med vikingarnas völvor, som kan översättas till stavbärerska, visste att det var föremålet som fick folket att lyssna på dem när de utförde sina sejder. Från Disney till Tolkien och vi på Partykungen vet att det här är ett redskap som är väsentligt för en lyckad klädsel. Det fascinerande med en käpp är att den används av bönder som vallar djur, är ett kungligt attribut och som gåhjälpmedel för äldre människor. Så kolla runt bland alla våra festliga käppar och låt dig inspireras till ditt kalas. Käppen är dessutom förknippad med gentlemän som lade undan svärden till förmån för det mindre spetsiga alternativet.

Eftersom våra käppar är dekorativa behöver de verkligen inte gömmas undan när de inte används. Har du köpt en stav online till ditt barn så gör plats för den på väggen. Våra älvstavar och fespön är perfekta i lekrummet. Humoristiska käppar blir lätt en snackis och hamnar i centrum om ni har middagsgäster. Så ett partytips från oss är att inte gömma undan dem i en garderob utan låta dem skapa magi året om. För dig som bor på mindre yta finns även varianter som är uppblåsbara och andra som går att fällas ihop och tar minimalt med plats.

Du behöver verkligen inte sälja din själ till oss om du vill ha djävulens käpp. Hos oss är det kungliga priser, även på majestätets spira. Vi har dessutom förtrollande snabba leveranser så innan Merlin hinner säga abrakadabra har du en käpp hemma. Men kom ihåg det gamla ordspråket att man inte ger barn knivar eller idioter käppar...
Läs mer