Hem
Maskerad Tillbehör Bodys & Trikåer

Bodys & Trikåer

Bodys och trikåer är alla superhjältars favoritplagg. Antingen används de för att visa upp alla muskler, eller som ett bekvämt lager under skyddsutrustningen. En kroppstrikå är minst lika användbar för oss vanliga dödliga, för vem behöver inte känna sig som en hjälte till och från? Här hos Partykungen hittar du olika typer av bodys för både kvinnor och män. Det finns bodys som täcker hela och halva kroppen. Där den heltäckande bodysuit-varianten täcker både ben och armar, och där den som täcker halva kroppen mer påminner om en baddräkt utan ben, med korta eller långa ärmar.

I vårt utbud av bodys för män hittar du främst den långärmade helkroppsbodyn som täcker dig från nacke ner till fotknölarna. Det är en perfekt grund till en maskeraddräkt om du inte vill köpa ett färdigt kit. Med en blå bodysuit kan du skapa din egen superhjälte. Lägg till en cape, en cool logga som anspelar på dina superkrafter och kanske lite tuffa accessoarer som kan användas när du ska brotta ner bovarna. Med en heltäckande röd trikå är du istället redo att spela djävulen, eller maskoten på kräftskivan. Grönt är färgen för både Hulken och Grinchen, eller om du vill leka sparris. Om du är orolig över att visa hela paketet kan vi rekommendera dubbla kalsonger.

Till att börja med ska sägas att även finlemmade män kan använda bodys för kvinnor, det handlar inte om kön utan kroppsstorlek. Våra bodys utan ben i neonfärger passar utmärkt till exempelvis en 80-talsfest. De är superlätta att kombinera med andra accessoarer från vårt utbud så att du får en komplett look. Vi har även snygga benlösa bodys med långa ärmar, det ger en lite sexigare look. Bodys i fisknätstyg funkar fortfarande på nattklubben, det behöver faktiskt inte vara maskerad för att man ska få ha på sig en älskad kroppsstrumpa! Precis som herrarna kan även damerna välja mellan heltäckande trikåer i olika färger. Vi har även lite mer lyxiga varianter som gör att du helt och fullt kan gå in i den önskade rollen. Är det en catsuit du drömmer om eller en benlös bodysuit i fejkläder?

Våra bodys för barn är mjuka och bekväma, och risken finns att det blir ett favoritplagg! En heltäckande trikå är smart att använda under andra maskeraddräkter, eller som grund med olika tillbehör för att skapa nya roliga karaktärer för lek och teater. Om hela familjen ska på maskerad tillsammans är det ett perfekt tillfälle att skapa er egen familj av superhjältar. Låt barnen själva få välja superkraft och designa sin egen logga.

De flesta av våra bodys och trikåer går att tvätta i maskin utan att de tappar passformen och elasticiteten. Läs alltid tvättråden för din specifika body så att du kan använda den många gånger om.

Om det är bodys för fest du är ute efter så har du kommit rätt. Vi har rätt body online oavsett när du vill använda den, och oavsett vem som ska använda den. Vissa trikåer säljs i one size, medan andra kommer i olika storlekar från XS till L.
Läs mer