vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Tillbehör Skägg & Mustascher

Skägg & Mustascher

Listan på kända människor som i princip är mer kända för sin karaktäristiska ansiktsbehåring snarare än sina livsgärningar kan göras lång! Diktatorer såväl som vetenskapsmän, politiker och filmstjärnor - alla har de varit måna om skägg och mustasch. Vissa har nästintill utvecklats till ett varumärke. Kulturen kring ansiktshåret är mer än väl värt en egen avdelning som vi på Partykungen ständigt fyller på med karaktäristiska klassiker och nytänkande, kreativa och smått galna ansiktsfrisyrer.

Klicka hem ett flerpack olika lösmustascher så att du har en för varje nytt tillfälle eller som trygghet i bakfickan när det du behöver plocka fram en lite mer auktoritär look. Annars kan du också införskaffa en vältrimmad, stilig klassiker som blir ditt nya kännetecken. Eller vill du kanske gå på maskeraden som Charlie Chaplin och jultomtens kärleksbarn? Inga problem, allt du behöver avgöra är om det möjligen ska göras med en twist, kanske i form av neonfärgat hår?

Tillbehören för att hålla din nya följeslagare i toppskick ställer vi också till ditt förfogande i den här kategorin, utvalda med omsorg då vi på Partykungen spenderar varje vaken minut med att söka efter det bästa och roligaste åt våra kunder. Trevlig hårshopping!
Läs mer