Maskerad-ponchos

Är det dags att införskaffa coola och snygga ponchos till maskeraden? Då är du på rätt plats! Ponchos är inte bara ett perfekt tillbehör till din planerade maskerad på jobbet eller med dina vänner, det är också ett praktisk plagg som lätt kan varieras. Behöver du en regnponcho eller vill du bara sätta en rolig twist på din vardag? Då är våra ponchos exakt det du behöver i ditt liv.

På Partykungen har vi samlat alla möjliga typer av ponchos men självklart är våra maskeradponchos den absoluta favoriten i vårt stora sortiment. Se till att glida in på maskeraden med stil när du slänger på dig en av våra coola ponchos. Klä ut dig till allt ifrån Clint Eastwoods ikoniska karaktärer, eller skapa snygga maskeraddräkter inspirerade av den mexikanska högtiden Day of the Dead, eller El Dia de los Muertos om du vill imponera med din spanska expertis.

På Partykungen har vi allt som du behöver för att imponera på festen och inget kommer att sätta pricken över i:et som en välsittande poncho. Snabbt, snyggt och enkelt – precis som det är att handla hos oss på Partykungen!

När du besöker en maskerad så kommer du att stöta på en hel del olika maskerad-typer. Det finns vissa människor som planerar sina maskeraddräkter in i minsta detalj och lägger ner otaliga timmar och sedelbuntar på att få till den rätta touchen.

Sedan finns det de som vill se både coola och roliga ut, men föredrar att fokusera sin tid och energi på själva kvällen istället för på maskeraddräkten. Om du tillhör den senare kategorin så kommer du älska våra snygga maskeradponchos.

Våra ponchos är ett snabbt och ledigt sätt att klä ut sig på. Välj mellan massor av olika stilar och dräkter. Låt dig inspireras av våra favoriter:

Pirat-poncho – Det är något riktigt spännande med pirater och nu kan du förkroppsliga deras Bad Boy-personlighet och snygga stil med hjälp av en snygg poncho. Kasta ankar, höj ditt glas och gapa “Skepp ohoj”!


Vilda Västern-poncho – Älskar du vilda västern? Det är du inte ensam om. Vi har fyllt vårt sortiment med allt ifrån snygga mexikanska ponchos, indian-ponchos och cowboy-ponchos. Detta är ett bra alternativ om ni är ett stort gäng som vill komma till festen och se ut som en enad party-klan.

Ponchos med djurtema – Är du redo att släppa loss djuret inom dig? Med hjälp av våra ponchos med djurtema så kan du göra just det. Klä ut dig till tiger, giraff, kanin eller kanske en rolig badanka? Det är endast din fantasi som sätter gränserna. På Partykungen hittar du det som behövs för att du ska kunna klä ut dig till ditt favoritdjur.

Man behöver inte ha en maskerad inplanerad för att beställa hem en snygg poncho. Detta plagg fungerar även när man fryser på vinterhalvåret eller vill komplettera sin look med en kul detalj.

Varför inte köpa en poncho till en god vän och ge dem en överraskning de garanterat inte förväntar sig? Hos oss på Partykungen finner du många varianter som passar både män och kvinnor – stora som små.
Läs mer