vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Överdelar

Varför ska man beställa maskeradkläder och accessoarer på Partykungen? Enkelt! Vi har ett gigantiskt utbud av maskeraddräkter och maskeradtillbehör, men det är inte vilket utbud som helst. Allt är perfekt utvalt av våra duktiga medarbetare och de lyckas faktiskt hela tiden hitta de bästa, coolaste, läskigaste, häftigaste, snyggaste, sötaste och fräckaste kläderna och attiraljerna. Visst låter det bra? Här kan du förvandlas till en medeltida riddare, en cowboy, en rymdvarelse, en hund, en vampyr, en prins, en pirat, en president, en rockstjärna, en fisk, en sjöjungfru, ett skelett – ja, vi kan fortsätta att rabbla länge till, men det ska vi inte göra. Nu är det nämligen dags att presentera vår kategori med maskeradkläder som vi kallar överdelar. Du hör ju på namnet precis vad du kommer att hitta här, eller hur? Just det! En mängd olika överdelar som till exempel t-shirts, hoodies, huvtröjor, rockar, linnen och jackor till fester och maskerader, men en del av de överdelar du hittar här kan du också använda en helt vanlig vardag till skola eller jobb. Och du, glöm inte bort att också kolla in vår kategori med nederdelar. Det kan liksom kännas lite jobbigt att bara vara klädd upptill!

Vill du höra några exempel på vad du kan hitta här bland alla våra överdelar? Vad sägs till exempel om färgglada och blommiga hawaiiskjortor? En snygg hawaiiskjorta passar så klart alldeles utmärkt att sätta på sig när du är bjuden på sommarfest eller ett kalas med hawaiitema, men du kan också använda skjortan till jobbet, stranden eller på semesterresan. Du blir en härlig färgklick vad du än ska göra! Är du bjuden på en lite mer fancy fest och vill klä upp dig lite extra kan du satsa på en guldfärgad eller silverfärgad paljettväst. Kombinerar du västen med en glittrande fluga är du redo för alla möjliga roliga festligheter. Skulle festligheten vara just ett disco vill vi istället gärna rekommendera en discoskjorta. Vi erbjuder en mängd olika discoskjortor – en del i glänsande och glittrande material och andra härligt färgglada. Känner du discobasen och är du redo att dansa hela natten lång?

Är du bjuden på maskerad och vill klä ut dig till en pirat hittar du snygga piratskjortor här. Skjortorna har många snygga detaljer som krås och vida ärmar. Drömmer du om 1980- och 1990-talen kan du välja coola nättröjor i neonfärger eller en färgglad och hippieinspirerad skjorta eller väst. Du kan också välja en lite mer uppklädd maskeradstil och hitta olika paradjackor, uniformer och stiliga kavajer här. Nu har vi berättat lite om allt du kan hitta här, och det är dags för dig att själv upptäcka vårt stora sortiment av överdelar. När du har bestämt dig för vilken överdel du vill ha beställer du den snabbt och smidigt online. Priser och leverans då? Vi säger bara: snabbt och billigt!
Läs mer