Hängslen

Hängslen har gått från att vara ett hjälpmedel som håller upp byxorna till att bli en trendig modeaccessoar. Vi säger äsch till båda och påstår att hängslen är den perfekta partyaccessoaren! Ett par hängslen kan få dig att känna dig elegant och välklädd, eller skojig och galen. Allt handlar om stil och färg, samt vad du har på dig till. Det är ju svårt att känna sig elegant iklädd en clownkostym, även om du har hängslen som skulle passa Frank Sinatra! Hos oss kan du köpa hängslen oavsett vilket humör du är på. Vi har rätt val av hängslen online när du vill skoja med din omgivning, eller när du ska klä upp dig för något speciellt. Givetvis är det inget fel på funktionen heller, våra hängslen kommer se till att dina brallor sitter som de ska eller att du inte tappar kjolen mitt under festen.

Gangsterhängslen – Om det är dags för maskerad och elegant gangster är ditt val av maskeraddräkt är ett par gangsterhängslen ett måste. Kombinera med hatt och slips, resten av kläderna kan du troligtvis hitta i din egen garderob. Vi vill inte uppmuntra till brott, men om du är en riktig gangster ber vi dig att i alla fall vara välklädd i våra gangsterhängslen.

Regnbågshängslen – Våra regnbågshängslen passar utmärkt på Pride, men minst lika bra en regnig torsdag som du vill pigga upp dig med lite färg! Regnbågsfärgade hängslen blir en kul detalj som gör både dig själv och din omgivning på bättre humör.

Hängslen för halloween – Ett par blodiga hängslen är rätt val om du ska spela skadad gangster, mördare eller zombie-skolflicka. För en mindre otäck outfit har vi hängslen till clownen eller halloweendräkten du skapar själv med olika accessoarer.

Högtidshängslen – När du vill vara extra fin är hängslen en ypperlig accessoar. Vi har högtidshängslen som passar till jul, oktoberfesten, alla hjärtans dag, St. Patricks Day och många andra högtider!

LED-hängslen – Känns det som att du får för lite uppmärksamhet? Då är LED-hängslen svaret du letat efter. Dra på dig den här lysande uppfinningen och bada i allas blickar. Ingen kan undgå att se dig varken på dansgolvet eller på konferensen om du kommer iklädd ett par hängslen med LED-ljus.

Färgglada hängslen – Våra färgglada hängslen är kanske de som kommer mest till användning. Du kan ha ett par rosa hängslen på dig när det är Casual Friday på jobbet, eller ett par blå hängslen på världsautismdagen den andra april. De funkar förstås bra på maskeraden eller andra fester som kräver detaljer i bestämda färger eller neon!

Festhängslen – Alla typer av hängslen passar till fest, men om det är en lite mer glittrig och glamorös fest så passar paljetthängslen allra bäst.

I vårt utbud av hängslen online hittar du passande alternativ för både dam och herr. Hängslen är dessutom en utmärkt present! Vi kan rekommendera några av våra mönstrade hängslen för en personlig touch. Du kan till exempel köpa hängslen med flaggor, öl, glitter eller djurmönster, välj det som passar mottagaren bäst!
Läs mer