vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Uppblåsbart

Uppblåsbart har aldrig varit roligare! Variationen bland våra uppblåsbara produkter är stor, likaså användningsområdena. Det finns inget som säger att du bara kan ha uppblåsbara saker i poolen (eller sängen). Våra prylar passar lika bra på både fest och maskerad. Uppblåsbara saker kan skapa teman och ge festen eller tillställningen en helt ny dimension. Genom att kolla in vårt utbud av uppblåsbart kommer du med största sannolikhet inspireras till en ny temafest, maskeradkostym eller en rolig lek!

Uppblåsbart till festen – Med uppblåsbara ramar och några roliga masker har du skapat en egen fotohörna till festen! Ge gärna festen en hashtag så att alla som var där, eller som missade festen, kan kolla på bilderna i efterhand. Uppblåsbara loungemöbler eller roliga luftmadrasser funkar perfekt om du vill skapa fler ytor för häng, som ett alternativ till trista pinnstolar.

Uppblåsbart till stranden – Du blir strandens tuffing om du kommer dit med någon av våra uppblåsbara badringar eller badmadrasser. Förutom att glassa på madrassen medan du guppar på vågorna, ligger du bekvämt på stranden utan att få sand i baken. Ta även med lite roliga leksaker som en uppblåsbar boll eller fisk att plaska med.

Uppblåsbart till poolen – I poolen är det lite lugnare vatten än vid stranden. Så här passar uppblåsbara drickahållare, badstolar och givetvis något uppblåsbart att chillaxa på. Om du inte har en pool funkar det alltid med en uppblåsbar pool, men då kanske badringarna får stanna på land och bara agera solstol!

Uppblåsbart till maskeraden – Många av våra uppblåsbara prylar funkar perfekt för att komplettera din maskeraddräkt. Vissa saker kan annars vara farliga att ta med sig. Men en uppblåsbar hammare, yxa eller grottmansklubba kan man skojdunka folk i huvudet med utan att skada någon. Andra tillbehör och rekvisita kan bli tunga att släpa på en hel fest, då är det skönare att hänga på sig en uppblåsbar gitarr eller placera en uppblåsbar bandspelare på axeln.

Uppblåsbara kroppsdelar – Undrar du hur det är att ha bröst eller en gravidmage, eller har du alltid velat testa att vara en vandrande penis? Med våra uppblåsbara kroppsdelar kan du testa!

Uppblåsbara leksaker för barn – Många av våra uppblåsbara prylar fungerar precis lika bra i poolen som på maskeraden, och nästan allt är utmärkta leksaker för barn. Speciellt populära brukar dock våra uppblåsbara djur bli bland de minsta. De går enkelt att packa med på semestern och är lika roliga ute på gräsmattan som i vardagsrummet. För dig med egen tomt rekommenderar vi våra gigantiska, uppblåsbara vattenspridare. De älskas av både stora och små, djur som människor!

Beställ allt uppblåsbart direkt från oss på Partykungen så får du fina priser och snabba leveranser. Läs alltid produktbeskrivningen innan så att du ser hur stor produkten är. Något kan se ut som en badring men vara för att hålla drickan – då blir de svåra att sitta i! Ett annat tips är att köpa med en luftpump om du inte redan har det, våra gigantiska prylar kan ta ett bra tag att blåsa upp annars!
Läs mer