vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Tillbehör Stetoskop, Termometrar och Sprutor

Stetoskop, Termometrar och Sprutor

Det är aldrig försent att leka doktor och med stetoskop, termometrar och sprutor från Partykungen är du mer än redo att ge dig hän åt experiment, undersökningar och behandlingar av stora som små patienter. Kanske med skräckblandad förtjusning. Serier som Scrubs och Grey’s Anatomy är otroligt populära och nu kan du själv gestalta en doktor eller ge bort stetoskop, termometrar och sprutor till någon som du tycker borde göra det.

Om du ska på maskerad eller en temafest kan det vara en bra idé att klä ut sig till någon som jobbar inom vården. En sådan utstyrsel kan vara allt från väldigt realistisk till plojig, beroende på vad du känner för. En vit rock och munskydd kan de flesta fixa fram men med stetoskop, termometrar och sprutor skapar du en fulländad utstyrsel som kommer att imponera på många. Det är så du visar att du har känsla för detaljer. En galen doktor med en spruta innehållandes röd vätska är också klockrent på Halloween. Stämningen blir gärna uppsluppen när sjukhusgrejerna kommer fram men stetoskop, termometrar och sprutor kan också ha något ödesmättat och läskigt över sig, vilket passar perfekt på en fest med läskigt tema.

Stetoskop, termometrar och sprutor är inte bara accessoarer du bär för syns skull på en fest. De bjuder också in till lek och aktivitet. Tänk dig en maskerad där doktorn tar tempen och lyssnar på de andra festdeltagarnas hjärta för att se om de är sjuka. Sen åker sprutan fram! På en fest blir det en riktig isbrytare och du har alltid en förevändning för att ta kontakt när du är utrustad med stetoskop, termometer och spruta.

Barn tröttnar aldrig på att leka att de går till doktorn eller att de själva är doktorer eller sjuksköterskor som undersöker varandra eller sina föräldrar. Det är spännande yrken som barnen kan leva sig in i. Leken är också ett sätt att bearbeta egna upplevelser av besök på sjukhus eller läkarmottagningar. Stetoskop, termometrar och sprutor kan vara viktiga inslag och något som gör att barnen verkligen kan gå in i sin roll till fullo.

Visst kan barn leka med vad som helst men testa att ge dem realistiska leksaker från Partykungen! Leken kommer att få en ny dimension och trollbinda barnen som aldrig förr. Naturtrogna stetoskop, termometrar och sprutor gör leken extra inspirerande helt enkelt.

Doktorer och sjuksköterskor för med sig en viss auktoritet som kan ge en extra dimension till en flörtig lek av det lite mer vuxna slaget. För många är det en riktigt härlig fantasi att föreställa sig en het sjuksköterska eller kvinnlig doktor som inte bara har en spruta utan även ett sexigt strumpeband. Hos hos hittar du kit med de rätta tillbehören för vuxna lekar. Men var försiktig, doktorn kan komma! Stetoskop, termometrar och sprutor kan också användas i kombination med hetare kläder utan att det är så allvarligt menat och passar då perfekt på en maskerad.

Vi på Partykungen har faktiskt stetoskop, termometrar och leksakssprutor som fungerar på riktigt. Vi har stetoskop med vilka du lyssna på hur hjärtat låter och sprutor som du kan fylla med olika vätskor, de är dock inte försedda med någon nål utan det är såklart helt ofarliga och barnvänliga produkter som du hittar här hos oss på Partykungen.

Komplettera sjukvårdsväskan redan idag - ta tillfället i akt och beställ hem stetoskop, termometrar och sprutor så att du alltid är redo för en snabb utryckning.
Läs mer