Fjäderboor

En fjäderboa är accessoaren som gör dig festredo på ett litet kick och hos oss hittar du fjäderboor för all möjliga tänkbara tillfällen till riktigt bra priser. Vira boan runt halsen och kom i rätt stämning till festen, maskeraden, halloween eller kanske fotbollsmatchen. Beroende på färg, stil och utseende passar vårt utbud av fjäderboor för olika tillställningar.

Få accessoarer förmedlar så mycket glamour och lyx som en fjäderboa. Denna långsmala halsduk sätter pricken över i tillsammans med en snygg festblåsa. Kanske är 1920-talet årtiondet som allra mest förknippas med fjäderboor. Ska du på maskerad eller fest med 20-talstema är det med andra ord ett måste att slänga med en boa lite nonchalant över axeln. Välj en klassisk om du vill utstråla svalhet och flärd eller stilchocka med en neonfärgad. Såklart erbjuder vi också andra accessoarer som ett chict fjäderhårband för att fullända looken.

Skapa dramatik med fjäderboor – Fjäderboor brukar också utstråla dramatik och är det en plats som lämpar sig utmärkt för drama så är det en teater. Att du klär upp dig inför en föreställning hör till och är det dessutom premiär passar en fjäderboa som handen i handsken. Välj en längre modell om du vill ha möjlighet att vira den runt din hals flera varv eller bara för att ha ett extra långt släp. Ett annat tillfälle där fjäderboor passar in är till nyår. Kanske har du inte införskaffat någon ny festblåsa eller skjorta men så länge du har en fjäderboa runt halsen kan du ändå känna dig både lyxig och festlig. Varför inte välja en riktigt maffig och bred boa i en fräck färg!

Schlager och fjäderboor – Älskar du också schlagers och Melodifestivalen lika mycket som vi? Under en annars ganska grå månad lyser denna glittriga musiktävling upp Sverige. Hela landet är engagerade och även om du vill kan du inte missa alla detaljer om låtar, tonartshöjningar och efterfester. Fjäderboor och schlager är lika med sant. Folk i publiken använder boorna som pom-poms för att jubla och heja på sina idoler samtidigt som fjäderboorna såklart fulländar och skänker glans till årets glittrigaste fest. Om du inte har möjlighet att befinna dig i publiken framför scenen så samla dina vänner och familj framför TV:n. Ladda upp med ett lager fjäderboor från oss och dela ut till dina vänner när de kommer för att hamna i rätt stämning.

Fjäderboor för att visa ditt stöd – Vilket är ditt favoritlag? Nästa gång det är match eller tävling så våga visa ditt stöd med en fjäderboa. Vi antar att du redan bär ditt favoritlags tröja för att visa vilka du håller på men vi tycker att fjäderboor gör det hela ännu mer festligt och tydligt. Så ta på matchstället, ladda upp med din bästa hejaramsa och häng en eller flera fjäderboor runt halsen så kör vi!

Mys med fjäderboor – Till sist vill vi gärna ge ett inredningstips. Att låta dina festliga fjäderboor hänga i garderoben när du inte använder dem tycker vi är synd. Piffa upp hemmet genom att vira fjäderboor runt gardinstänger eller häng över sänggaveln för ett mysigt och inramat kryp in där du kan sova gott.
Läs mer