Hem
Maskerad Tillbehör Mantel & Capes

Mantel & Capes

Är du ute efter snygga capes och coola mantlar? Då har du snurrat in på rätt plats! Det finns nämligen få saker som gör en maskeraddräkt lika komplett som en grym mantel och det finns ingen som förstår det lika bra som Partykungen.

Har du blivit inbjuden till en maskerad eller börjar det närma sig halloween? Då är det ett gyllene tillfälle att förkroppsliga din favorithjälte med en snygg mantel som sätter pricken över i:et. Sanningen är dock att du inte behöver någon inbjudan eller särskild anledning för att slänga på dig en av våra snygga mantlar. Visa alla att du är en kunglighet genom att strosa ned till den lokala ICA-butiken och se reaktionerna. Eller varför inte skaffa matchande capes när du köper en till lillgrabben?

Vi har fyllt vårt sortiment med marknadens snyggaste mantlar och capes och erbjuder dig nu varianter som passar till alla tillfällen! Oavsett om du är gammal eller ung, man eller kvinna, enbent eller tvåbent så kommer du hitta något som passar som handen i handsken!

Kommer du ihåg när du var ung och kunde springa runt i prinsessklänning eller utklädd som superhjälte utan att någon höjde på ett ögonbryn? Det var tider det! Nu tittar folk konstigt på en bara man är ute och luftar sin partyperuk, men oroa dig inte, vi på Partykungen står på din sida!

Livet är en fest och man har som roligast när man inte låter andra bestämma hur man ska bete sig. Var snäll mot ditt inre barn och ta en närmare titt på våra coola capes. Vi har MASSOR av varianter som kommer få det att klia i fingrarna. Har det tagit stopp i hjärnmaskineriet så bör du kolla in våra personliga favoriter när det kommer till capes och mantlar:

Mantlar för vampyrer – Finns det någon som personifierat manteln lika bra som Dracula? Denna mytiska figur är inte komplett utan sin mantel och om du vill klä ut dig till honom så gör du rätt i att kika in våra golvlånga capes av siden som kommer få blodet att frysa till is.

Capes för kungligheter – Ta tillfället i akt för att påminna dina vänner vem som är gängets konung. Våra snygga capes är kronan på verket och kommer få folk att instinktivt buga när du strosar in på festen.

Mantlar för barn – Tjatar din unge på att du ska skaffa en snygg mantel till den kommande skolmaskeraden? Se till att ditt barn inte blir utskrattat genom att skaffa en mantel av högsta kvalité. Superhjälte, viking eller zombie? Låt ditt barn välja och behåll den goda stämningen i familjen!

Matrix, tjurfäktare, boxare eller lilla rödluvan? Lita på oss när vi säger att vi har något för alla smaker. Vi har korta, långa, färggranna och enfärgade capes och mantlar till alla tillfällen. Kombinera dem med en cool mask eller sätt en twist på en redan komplett maskeraddräkt. Beställ idag så skickar vi fortare än du kan säga SHAZAM!
Läs mer