Ismaskiner

Med ismaskiner kan du ta det kallt oavsett hur mycket solen gassar! Du kan unna dig att slösa med isbitar och fylla en handduk med de kalla klossarna om febern eller bara solen stigit dig åt huvudet. Om du vill svalka dig med kylda drycker behöver du inte snåla utan ismaskiner gör så att du kan fylla ett helt glas med isbitar och ändå ha många över. Att kunna dricka något riktigt kallt när det är varmt ute är livskvalitet! Är det outhärdligt varmt kan du fixa AC hemma genom att ställa en skål med en massa isbitar framför fläkten!

Händer det titt som tätt att någon hemma hos dig gör slut på isbitar utan att fylla på med nytt vatten? Visst är det irriterande! Ismaskinen är lösningen på problemet. De ismaskiner du hittar här hos oss på Partykungen har så stor kapacitet att de räcker mer än väl för stora familj när sommaren är som hetast och det går åt tillbringare efter tillbringare med saft eller lemonad. Våra ismaskiner är också perfekta när det är fest. Om du har en välutrustad bar hemma är en ismaskin mer eller mindre ett måste. Vet du med dig att det kommer att serveras mycket is under kvällen kan du göra några extra omgångar och spara isbitarna i frysen. Ismaskiner placeras med fördel där ni dricker så att ni slipper skytteltrafik till frysen.

Har du någon gång vänt ett isfack upp och ner, tryckt till, och fått isbitar på golvet? Vi på Partykungen har kommit fram till att ungefär hälften alla isbitar man gjort i ett fack hamnar någon annanstans än i glaset eller shakern. Det är grymt ineffektivt och ganska ovärdigt faktiskt. Vi har hört att vissa struntar i att dricka något kallt i värmen bara för att det är så mycket slabb med isbitarna i frysen. Ismaskiner låter dig kyla dina drycker som en boss. Har du gäster är det stiligt att ställa deras glas under maskinen istället för att ha isbitar från ett isfack i en skål – varifrån de sedan plockas upp ur en pöl med smältvatten. Den som väl börjat med ismaskin brukar undra varför det inte skedde tidigare. Ismaskiner är verkligen en bekvämlighet som är värd sitt pris. Förresten, släng några isbitar i torktumlaren så slipper du stryka tvätten!

Om det är sommar och du semestrar med bilen är det egentligen en bra idé att ha ismaskinen med vart du än ska. Ismaskiner är perfekta på husvagnscampingen, i sommarstugan, i omklädningsrummet utanför bastun och på det enklare vandrarhemmet eller hotellrummet. Ismaskiner kan också fungera som en social isbrytare på en fest om du är generös med de dyrbara kuberna. Alla kommer att gilla dig.

Ismaskiner kan vara rätt stora investeringar men vi på Partykungen vill att alla ska kunna kyla ned sig vid behov. Därför har vi riktigt bra priser på ismaskiner av hög kvalitet.
Läs mer
4 träffar