vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Godis Svenskt Godis

Svenskt Godis

Finns det något bättre än svenskt godis? Föreställ dig att du sitter hemma i din mysiga soffa tillsammans med dina nära och kära, redo att köra igång den senaste Hollywood-rullen. Det kvittar om du har den perfekta filmen, det perfekta ljudet och världens bästa gäng som sällskap, har du inte en jumbo-stor godispåse till hands så är inte kvällen perfekt, så är det bara!

I Sverige så älskar vi vårt godis och det är väl inte så konstigt när vi har så många olika varianter som passar till alla tillfällen, för alla åldrar. Visste du att svenskar äter över 10 kg godis per person, per år? För vissa kan det låta mycket medan vi godisälskare nickar instämmande och längtar efter vår godispåse som står hemma.

På Partykungen har vi valt att samla de absolut smaskigaste och smarrigaste svenska godisarna på en och samma plats. Ta en närmare titt på vårt sortiment med svenskt godis. Vilken är din favorit, Gott & Blandat, Daim, Polly eller sura S-märken? Vi har alla möjliga sorter som kommer få det att vattnas i munnen på dig!

Det finns få saker som kan mäta sig med att sticka ned handen i en påse svenskt godis och plocka fram sina favoriter. Och visst håller du med om att man kan veta vem en person är, endast baserat på innehållet i deras godispåse?

Du kommer få ett fånigt leende på dina läppar när du kollar in utbudet av svenskt godis hos oss på Partykungen. Inte nog med att vi har allt från choklad till smarriga Piggelin drops, du kan också få allting levererat till din dörr!

Har du en kompis som alltid börjar dregla när hen hör ljudet av en godispåse som öppnas? Då kan du skatta dig lycklig. På Partykungen kan du köpa svenskt godis online och om din vän är lika söt som hens smak för godis så förtjänar hen en rejäl present.

Vi har allt ifrån små godisförpackningar som passar perfekt på kontoret eller i bilen när du behöver en extra liten energiboost, eller vill ha en välförtjänt liten mumsbit efter lunch. Ska du istället köpa en present till din godisgalna vän så rekommenderar vi dock våra gigantiska godisförpackningar.

Dessa svenska mega-godisar kommer säkerligen få dig att tänka på livets glada dagar på Liseberg. Det bästa är dock att du kommer slippa snurra på ett hjul och hålla tummarna tills de blir blå. På Partykungen kan du få hem din gigantiska chokladkaka på några dagar och börja dela ut bland dina vänner. Försök dig inte på att äta en av dessa gigantiska godisar själv. Du kommer behöver åtminstone två personer och en riklig aptit!

Det finns inget värre än att gå runt hemma och vara godissugen utan någon möjlighet att göra någonting åt det. Att kunna äta svenskt godis vid varje given stund är en mänsklig rättighet och ingen, speciellt du, ska behöva vara mer än två minuter från ditt favoritgodis.

På Partykungen har vi en passion för svenskt godis och vet hur viktigt det är. Därför har vi sett till att samla våra absoluta favoriter på ett lättillgänglig ställe, alltid redo att avnjutas när humöret slår till.

Fyll upp skafferiet med smaskiga klassiker som Mums-mums eller lakrits mustascher, eller ge dig ut på äventyr i godislandet och hitta dig en ny favorit. Du kanske kommer behöva besegra en och annan skumtomte eller slåss mot en armé av geléråttor, men när du väl sitter på tronen med en stor näve med godis så kommer det att ha varit värt det!
Läs mer