Karameller

Att äta karameller varje dag kanske inte är vidare bra för tänderna eller kroppen men att unna sig några bitar ibland kan vara rena gudagåvan för din själ. Vi erbjuder klassiska karameller som du vet inte kommer att göra dig besviken, och nyare varianter från märken som lever upp till våra hårda krav gällande kvalitet och smak. Du väljer mellan mindre förpackningar med karameller som räcker för att lyfta energin ett snäpp under en tung eftermiddag och större påsar om du känner för att dela med dig. Hos Partykungen hittar du också extra stora lådor som är perfekta för fester, skoldiscon eller bara när du vill ladda upp med ett stort lager karameller inför exempelvis halloween. Oavsett storlek har vi alltid låga priser för att inte plånboken ska säga stopp när du vill handla alla dina favoritkarameller online.

Ingen fest utan karameller, det tror vi att de flesta håller med oss om. För vad är det som alla väntar på och vet kommer sist på ett kalas? Jo, karameller såklart! På kalas för vuxna brukar det kallas gottebord och på barnkalas är det vanligt med godispåsar. Kalla det vad du vill men konceptet är detsamma, nämligen att servera något litet men sött allra sist. Egentligen är du redan proppmätt men när skålarna med det söta åker fram får du plötsligt plats med mycket mer i magen. Känner du igen dig? Visste du att det som utmärker en karamell mot andra godistyper är att karameller ska vara baserade på smält socker? De flesta är dessutom knapriga och hårda för att du ska suga på dem och inte tugga.

Sug på karamellen är ordspråket som uppmanar dig att stanna kvar en stund i nuet och njuta av vad du har innan du eventuellt tar nästa steg eller beslut. I Partykungens stora utbud hittar du karameller med väldigt olika utseenden. De kan vara runda eller fyrkantiga, vara präglade eller ha en glatt yta. Hur de än ser ut så njut av stunden länge. Sug på karamellen, låt den smälta sakta på tungan innan den helt försvinner bort och det är dags för en ny liten mumsbit. Många av våra karameller är inslagna i papper eller cellofan vilket gör att de lämpar sig perfekt som presenter. Ska du hem till din mormor eller gamla farfar? Servera karamellerna i strut som de gjorde förr så följer en bit nostalgi med på köpet.

Eftersom karameller är så gott vill du antagligen använda dem till mer än att bara äta dem som de är. Vi förstår dig. Själva krossar vi dem och låter exempelvis frukt- eller lakritskaramellerna smaksätta grädde eller fyller smarriga kakor med den smak vi är sugna på för dagen. Vilken är din favoritsmak? Är du osäker har vi bra priser så att du kan prova olika varianter. Skulle de råka ta slut innan det är dags att använda dem i bakning (det händer ibland har vi hört från säker källa) har vi snabba leveranser och skickar din nya beställning så snart vi bara kan. Sedan kan du baka. Ja eller äta.
Läs mer