bonbon-masskit-1

BonBon Måsskit

25 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
  • Josefine
    för 8 månader sedan
    Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
    Mitt favoritgodis
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
  • Isabelle
    för 1 år sedan
    Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
    Present till pappa.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
  • Ann-Christine
    för 2 år sedan
    Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
    Jätte goda.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Varför smaska på geléhallon och annat vanligt lösgodis när du kan njuta av en påse Måsskit? Mmm… Den spännande smaken tar dig genast till en enskild och vacker strand i solnedgång. Du står där ute på piren och den varma vinden blåser försiktigt i ditt hår medan måsarna sjunger och svävar fridfullt i skyn. Och det är då som de plötsligt överraskar dig med Måsskit.

BonBons Måsskit är tack och lov inte som det låter. De består nämligen av goda salmiakkarameller som fanns i varje butik i slutet av 80-talet och början på 90-talet. Och nu finns de hos oss!

En påse innehåller 125 gram.

Ingredienser: Socker, glykossirap, lakritspulver, ammoniumklorid, salt, aromämnen, färgämnen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.