Hem
Godis & Läsk Godis Halloweengodis

Halloweengodis

Vad sägs om att satsa lite extra på bloddrypande halloweengodis i år? Godsaker som är lika skrämmande som de är smaskiga tycker vi på Partykungen hör ihop med halloween! Bjud gärna på sega boaormar, sura skallar eller mormors löständer av skum om du vill få till den rätta partystämningen med hjälp av halloweengodis. Vi har mycket som både barn och vuxna kommer att älska att sätta tänderna i! Både sådant som har en lite morbid form och godis som kanske väcker äckliga associationer, fast det är gott! Inte minst barn brukar älska den typen av halloweengodis.

Halloween är vår kanske mest visuella högtid. Du kan använda halloweengodis till att förstärka den mysigt läskiga stämning som man brukar vilja få till under ett party på halloween. Med skrämmande sötsaker slår du två flugor i en smäll. Satsa på öppna skålar eller glas med halloweengodis i form av skallar, vampyrtänder och annat passande som du låter vara väl synligt. En gigantisk godisråtta är heller inte fel att kasta sig över efter att den fått pryda sin plats på bordet. På så sätt förstärker du festdekoren som kanske består av pumpalyktor, ballonger med halloweentryck och lagom läskiga föremål. Det ger gästerna en känsla av att du tänkt igenom partyt in i minsta detalj.

Prova också att använda halloweengodis som garnityr om du bakar inför den här högtiden. En tårta prydd med goda skallar är verkligen helrätt på halloween. Försök att tänka kreativt, med runda godisbitar kan du skapa “ögon” på till exempel spökformade maränger. Avlånga bitar av halloweengodis kan bli ben på en ätbar spindel i form av en cupcake. Det är extra kul när gäster som klätt ut sig i läskiga utstyrslar äter spöklikt halloweengodis. Då är stämningen på topp!

Planerar du en halloweenfest för vuxna? Testa att lägga rött gelégodis i vodka eller någon annan neutral sprit. Då har du en välkomstdrink som ser ut som koagulerat blod!

Godis spelar en viktig roll när det gäller aktiviteter under halloween. Det blir allt vanligare att barn går runt i kvarteret och säger "bus eller godis". Då är det passande att ha halloweengodis till hands även om du inte själv äter så mycket sötsaker. Om du har en fest med yngre barn kan det passa med en fiskdamm med blandat halloweengodis eller att göra godispåsar som barnen får ta med sig hem.

Vill du bjuda på något som är lite läskigt men väldigt gott på samma gång? Under halloween kan det vara passande att experimentera med starkare smaker än vanligt. Vi har gott om extra surt halloweengodis och supersalta och starka läckerheter för vågade godiskonässörer. En kul lek kan vara att smyga ner en supersalt godis i en skål med mer normalt godis och se vem som får den.

Oavsett vad det är för typ av fest är det alltid trevligt med en dignande godisbuffé. Köp flera olika sorters halloweengodis och låt gästerna blanda fritt. Är du själv bortbjuden på halloween? Då behöver du inte tänka längre på vad du ska ge bort i present. Köp gott halloweengodis och ta med till värden. Det blir garanterat uppskattat.

När det gäller vårt halloweengodis har vi satsat på kända varumärken som är populära i Sverige. Det innebär bland annat att allt vårt godis har en tydlig innehållsförteckning och att det är hög kvalitet och lång hållbarhet på godsakerna. Om du vill ha bästa möjliga pris kan du köpa stora förpackningar av halloweengodis online och få hem dem med snabb leverans.
Läs mer