vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

TikTok Godis

Godis är gott. Kalla oss galna. Men det finns även det godis och snacks som av andra anledningar kan skapa en fullkomlig storm på sociala medier, inte minst på TikTok. Olika typer av så kallade "challenges", provsmak av supersura, superheta och även supersmarriga produkter sprider sig ofta som löpeldar - och det är här du hittar alltsammans. Partykungen erbjuder massor av spännande godis som låter dig utforska de senaste trenderna på TikTok och vi gör vårt bästa för att alltid ha den senaste trenden i vårt festliga sortiment av ätbart!

Gillar du TikTok har du alldeles säkert sett videos där någon provsmakar godis. Det har faktiskt blivit en stor trend. Godis är ju gott och genom TikTok kan du enkelt få reda på vilket godis som trendar och hur det smakar. Många godissorter som trendar på TikTok har faktiskt blivit så populära att de nästan inte går att få tag på. Vi älskar att prova nya saker så självklart ser vi till att alltid kunna erbjuda häftigt godis som fått stor spridning på TikTok. Här kan du hitta många storfavoriter och snabbt och smidigt beställa dem online.

Ett exempel på en godissort som blivit viral tack vara TikTok är en klubba som heter Slaps. Den finns i många olika smaker. Vad gillar du? Äpple, mango eller kanske vattenmelon? Det som gör den här klubban så speciell är dess konsistens. Den är nämligen mjuk och inte hård som vanliga klubbor brukar vara. Det är svårt att förklara hur det känns att äta en sådan klubba – du måste helt enkelt prova det! Ett annat godis som blivit superpopulärt via TikTok är godis i Brain Licker i roll on-förpackningar som ser ut som en deodorant, men är i själva verket ett supersurt godis. Godiset är flytande och för att äta det rullar du helt enkelt godiset på tungan. Roligt, knäppt, häftigt och en given succé!

Välkommen att beställa hem udda, coolt, supersurt, färgglatt, segt, mjukt och läckert godis här hos oss på Partykungen. Här kan du hitta massor av godis som är känt från TikTok. Det är alltså dags att gå på godisjakt och hitta många nya häftiga godissorter. Vi slår mataffärernas utbud av udda godis med hästlängder. Kanske är det din tur att göra en egen godisprovsmakning och lägga ut en video på TikTok?

Du beställer enkelt online till bra priser och med snabba leveranser. Gör som våra många andra godissugna och TikTok-älskande kunder och beställ godis känt från sociala medier på Partykungen.
Läs mer