Visa hela beskrivningen

Retrogodis

Sätt tänderna i nostalgin du älskar att hata, eller tugga på historien om du inte var med då det begav sig. Odödliga klassiker såväl som återkommande gäster finner du i vårt ständigt uppdaterade godisskåp som skulle få Willy Wonka att häpna. Här finns allt det du behöver för att fylla piñatan och påskäggen, unna dig efter en lång vecka eller bygga ett magnifikt godisbord till festen helt i enlighet med retroandan.

Våra retro-sötsaker kommer från några av Sveriges ledande godistillverkare och leverantörer, vilket betyder att såväl gammelmormor som den sistfödda kan känna igen något på godisbordet. Allt från den mer oskyldiga, fluffiga nostalgin till mer barnförbjudna, sugvänliga godsaker i vårt sortiment gör säkerligen Partykungens retroförråd till ett av Sveriges största. Hemkokta kolor omslagna i papper, amerikanska chokladbitar, sura pulver på burk och matliknande godbitar - för vad är väl en temafest eller klassåterförening utan sötsakerna som väcker sinnena till det liv de levde vid den tidpunkten?

Vi fyller ständigt på med nya nostalgikickar tack vare våra sötsugna spanare som gräver i godisarkiven för att kunna ge våra kunder det bästa av föregående världar. Njut av ett kärt återseende med en god stund!

Filter

Visar 213 produkter
castle