Retrogodis

Retrogodis är nostalgi när det är som allra bäst och godast! Eller ett sätt att uppleva något sött från en epok du är för ung för att ha tagit del av. Smaker är en viktig del av vår historia. Här hos oss på Partykungen är retrogodis en populär kategori och vi har bullat upp med smaskens i form av odödliga klassiker och favoriter som, trots att de gått ur tiden, fortfarande tillverkas och älskas av många som kan sitt retrogodis. Tillfredsställ behovet av sötsaker och få en nostalgikick på samma gång genom att beställa retrogodis online! Retrogodis kan vara ett kul inslag på många olika fester. Kanske är det dags för påskägg eller en fiskdamm på ett barnkalas med retrotema?

Ska du på maskerad? Satsa på en look med en tydlig touch av ett visst decennium. Sen kan du komplettera med retrogodis som var populärt då och gå runt och smaska eller bjuda på det. Vem har sagt att en maskeradstil inte kan vara något för alla sinnen? Det här konceptet är även perfekt på temafester. Att ha en tablettask i bröstfickan är en stilig klassiker men du kan även åstadkomma lite mer fantasifulla effekter med till exempel lakritspipor på barnkalas med sjörövartema. Vi har också ett stort utbud av retrogodis som är lite allmänt läskigt och därför passar på halloween och andra maskerader med skrämmande tema.

Vissa av de godissorter vi säljer kan var svåra att få tag på i vanliga butiker. Har du någon som du tror vill återuppleva sin barndoms smaker? Då är retrogodis den perfekta presenten enligt oss på Partykungen! Kanske till morfar eller farmor eller kompisarna som skryter om att de flyttat in i ett 50-talshus med originaldetaljer. Eller bara någon som brukar surra om att “det var bättre förr”. Godis är en present som alltid går hem och om du dessutom tänkt till lite extra och satsat på godis med retrotema är succén mer eller mindre given. Retrogodis är också bra att ha som garnityr på tårtor och andra hembakta godsaker som du vill ge en historisk touch.

Här i vår butik väljer du själv om du vill köpa enstaka godbitar eller stora förpackningar av retrogodis. Köp gärna små förpackningar av sådant du inte testat men tror att du kanske skulle gilla. Det senare alternativet är perfekt om du själv tänker anordna ett kalas med retrotema eller bara är extra förtjust i någon av de godisklassiker vi säljer. Retrogodis går faktiskt alltid åt, det är en sak som är säker!

Köp retrogodis online från några av de ledande godistillverkarna i Sverige. Vi har också tagit in godsaker från mindre företag som gör retrogotter med smak och doft av myllrande marknadsstånd och kärleksfulla hemkok. Hos oss hittar alla passande retrogodis till bra priser! Vi är dessutom kända för våra snabba leveranser. Räddningen är alltså inte långt bort om du drabbats av sötsug eller behöver ditt retrogodis snabbt av någon annan anledning.
Läs mer