Godisspel

Underhållande sällskapsspel och smarriga godsaker är givna favoriter såväl till partyt som myskvällarna hemma i soffan. Men varför välja när du kan få allt i ett? Partykungen har fixat, trixat och mixat för att ge dig hela kalaset på en bricka – festliga godisspel!

Utmana familj och vänner i godisspelens godisspel Bean Boozled, där ett roulettehjul bestämmer vilken färg på geléböna du får stoppa i munnen. Smakerna varierar mellan mumsigt och äckligt – vågar du tugga? Här hittar du både kompletta godisspel och smarta refillpåsar med spännande smakkombinationer. Detta klassiska godisspel finns numera även i en upphottad version med olika chilisorter – rysk roulette för smaklökarna!

Godisspel är inte bara kul att ta fram när det vankas fest och fredagsmys, de är dessutom perfekta att ge bort som presenter eller julklappar. Överraska brorsan med en förrädiskt söt (megastark!) gummibjörn, testa släktingarnas scoville-uthållighet i Chili Klaus Last Man Standing eller ta med polarna på en resa till helvetets portar i brännheta Death Nut Challenge!

På Partykungen älskar vi både godis och spel, vilket gör oss extra förtjusta i just godisspel. Här har vi samlat massor av härliga godisspel för alla smaker. Okej, vissa bjuder mest på attans starka och läbbiga godisar – men de är desto roligare att spela! Vilket är du sugen på att prova?
Läs mer
3 träffar