lil-nitro-gummibjorn-1
youtube video play

Lil' Nitro Gummibjörn

129 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • David
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Hemskt upplevelse. Trodde jag skulle klara av den efter att Death Nut Challenge 2.0 förflöt väl. Men fel uppvärmning här. Chilin kom inom 30 sek och blev bara värre o värre.
  13 av 17 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Eric
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Helt ok, denna godis björn var sjukt stark. Typ Bamse stark. Precis vad artikeln lovad.
  7 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Fredrik
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  7 av 24 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Gummibjörnar är endast för sockerberoende små fjantar, eller hur var det? Inte längre! Nu finns nämligen världens, om inte universums starkaste nalle till salu! Om du tidigare trott att du varit en riktig man... heheh, those days are long gone!

Lil' Nitro Gummibjörn är en liten och gulli... STARK JÄKLA BJÖRN som får även den tuffaste att börja storgrina! Björnen levereras styckvis i en snygg ask, perfekt att ge bort i födelsedagspresent till exempelvis farsan eller kompisen. Gummibjörnen både luktar och ser ut som en helt vanlig gummibjörn, men innehåller ett chiliextrakt på hela NIO MILJONER SCOVILLE vilket gör denna gummibjörn cirka 900 gånger starkare än en vanlig jalapeño.

Nallebjörnen skall hållas borta från barn, djur och människor med exempelvis hjärtproblem. Att först ta i björnen för att sedan stoppa fingrarna i munnen eller i ögonen är inte ett alternativ utan rör du björnen – tvätta händerna direkt efteråt.

Lil' Nitro Gummibjörn Challange går ut på att antigen du själv, eller med ett par vänner stoppar in nallen i munnen och suger på den i två minuter. Därefter får ni tugga och svälja den, men varken dricka eller äta på fem minuter efteråt. Den som är mest uthållig (om ni ens kommer till sista stadiet) är Lil' Nitro Challange-vinnaren!

Levereras styckvis och innehåller en gummibjörn (tre gram)

Ingredienser: Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she/chiliextrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, Carnaubavax, E129. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.