vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Pappa

Present till pappa

Är du på jakt efter en festlig present till pappa? Vi har massor av coola, tokiga, snygga och oväntade prylar som är lika roliga att ge bort som att få. En bra present till pappa kan vara komiska kläder, sköna tofflor, trevliga spel, ett ölglas med favoritlagets logga, en äggkokare eller kanske ett par fiskalsonger. Som du hör är vårt sortiment mycket brett och du kommer att kunna hitta rätt present till pappa, oavsett vem han är och vilket av hans intressen eller personlighetsdrag som du vill uppmärksamma.

Vi är experter på presenter till pappa av det lite mer ovanliga slaget. När du hittar en present som du aldrig tänkt på, men som ändå känns helt klockren som gåva till din pappa, vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Vi kollar ständigt runt bland våra många leverantörer, alltid på jakt efter presenter som har det där lilla extra och som du bara hittar hos Partykungen.

En typ av present där vi har ett stort urval av produkter är allt som kan användas för att sätta guldkant på det här med att avnjuta öl, whisky och och andra goda drycker. Många pappor gillar ju det. Vi talar om sådant som speciella glas som tar fram smaken perfekt, praktiska öppnare med ett oväntat utseende, formar för roliga iskuber och utrustning för rätt förvaring av flaskor och burkar med ädelt innehåll.

En annan bra present till pappa på det här temat är böcker med information, intressanta anekdoter och tips som rör hans favoritdryck. Det här är en present till pappa som handlar om ren njutning och som han kanske inte skulle komma på att unna sig själv. Allt handlar dock inte om dryck hos oss på Partykungen utan vi har även presenter som gör det roligare och lättare att laga mat

Att köpa en present till pappa när han fyller år eller till jul är mer eller mindre en självklarhet men glöm inte bort fars dag! Sen finns det naturligtvis många andra anledningar än etablerade högtidsdagar för att köpa en present till pappa. Om gåvan är oväntad kan den bli extra uppskattad.

Vi har billiga presenter till pappa som är enkla men roliga och inte kostar mer än några tior. Vi har även riktigt exklusiva gåvor som passar pappor med sofistikerad smak. Till exempel elegant utrustning för hemmabaren. Du kan alltid hitta en passande present, oavsett vad du har för budget.

Rätt gåva till en fåfäng pappa – Har din eller kanske dina barns pappa ett stort skägg som han bryr sig mycket om? Vi har massor av produkter för pynt och styling av en pappas ansiktsbehåring.

Världens bästa pappa – En enkel men populär present till pappa som vi säljer mycket av här på Partykungen är roliga föremål och klädesplagg med ett enkelt meddelande. Till exempel; Världens bästa pappa! Det är en gåva som garanterat värmer ett pappahjärta, inte minst om det är hans barn eller deras mamma som gett bort den.

Att köpa en rolig present till pappa är en bra början men ge gärna själva presentutdelningen en kul och kanske lite oväntad inramning. Det funkar extra bra om han inte vet att han kommer att bli uppmärksammad. Testa att slå in presenten fint och placera den på ett oväntat ställe där du vet att han kommer att få syn på den. Välj mellan massor av finurliga prylar och köp en present till pappa som gör honom glad.
Läs mer