vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Godis & Läsk Godis Flytande Godis

Flytande godis

Vi kan inte komma på ett enda tillfälle när det inte är gott att äta godis. Godis kan du äta när du är glad, ledsen, upprörd, trött, sur, busig, arg eller pigg. Godis är trevligt att äta tillsammans med kompisar och familj, men det går lika bra att ta några godisbitar i sin ensamhet. Du kan äta godis på vanliga vardagar och du kan äta godis när det är fest. Och till sist, godis passar perfekt vad du än ska hitta på. Plugga? Ät lite godis och orka plugga lite till. Kolla på film? Självklart måste man ha en godispåse till filmen. Kalas? Japp, inga kalas utan kalaspåsar! Resa? Tänk vad tråkigt det skulle vara att sitta i tågkupén eller i bilen utan gott godis som hjälper till att fördriva tiden. Du förstår vad vi vill komma med allt detta vá? Just det – godis är bra, alltid och överallt!

Här på Partykungen kan du hitta massor av godis. Vad är du sugen på? Amerikanskt godis, gelégodis, choklad, godisremmar, lakrits, julgodis, hårda karameller, skumgodis, kola, klubbor eller kanske flytande godis? Nu kanske du stannar upp i läsningen och tänker att nu har väl ändå Partykungen fått fnatt. Flytande godis? Men vi har faktiskt inte mer fnatt än vanligt. Flytande godis finns och du hittar det så klart här hos oss på Partykungen! Vad är då flytande godis? Det är helt enkelt rinnande godis. Mycket smart när du är trött och inte orkar tugga. Du häller bara godiset i munnen och får värsta smakexplosionen.

Vad kan du välja på då när det kommer till flytande godis? Du kan till exempel hitta surt flytande godis med jordgubbssmak, äppelsmak eller hallonsmak. Eller vad säger du om att dricka blod? Det är ju förstås inte riktigt blod, det är bara supergod godissaft som ser ut som blod. Perfekt till halloween! En annan godisfavorit som brukar bli väldigt uppskattad att lägga i kalaspåsar på ett barnkalas är superdupersurt flytande godis som kommer med en roll on-kula. Tanken är helt enkelt att rulla kulan på tungan. Vi vill dock komma med en liten varning. Godiset är verkligen superdupersurt. Kanske kan ni tävla om vem som fixar det sura godiset bäst? Ett annat godis som snabbt brukar bli barnens favorit är en läcker klubba som man doppar i flytande gelégodis. Klubborna finns i olika smaker, och vi lovar – alla är lika goda!

Nu är det dags att du får upptäcka vårt sortiment av flytande godis alldeles själv. Skrolla igenom utbudet och beställ dina favoriter snabbt, billigt och enkelt i vår webbutik. Passa också på att beställa lite roligt och gott flytande godis till din bästa vän. Annorlunda godis är nämligen en perfekt present att ge bort. Kul, oväntat och gott!
Läs mer