Naturgodis

Naturgodis, godis från naturen, vad är det egentligen? På senare år har naturgodis dykt upp som ett fräscht komplement till allt annat godis i hyllorna. Helt enkelt är det små godsaker som baseras på russin, nötter, frukter eller bär och som sedan kan rostas, saltas eller doppas i ett lager av något smarrigt som choklad eller yoghurt. Har du inte testat är det hög tid att beställa hem naturgodis online från oss på Partykungen. Tack vare våra låga priser kan du klicka hem olika sorter för att hitta din blivande favorit.

Numera är naturgodis ett obligatoriskt inslag och kreativiteten hos tillverkarna verkar aldrig sina för att skapa nya sorter och kombinationer. Det tycker vi är bra för då kan vi skylla på att det ingår i arbetsuppgifterna att testa nya sorter. För vi måste utfärda en varning, har du väl börjat äta av vårt naturgodis är det svårt att sluta. Det är ju så gott! Ett tips från coachen är att förvara naturgodiset som innehåller nötter i kylen för längre hållbarhet och för att undvika att det härsknar. Om det nu skulle finnas en sådan risk. Här hemma går det åt på momangen.

Det är lätt att tro att naturgodis är ett nyttigt och hälsosamt val jämfört med övrigt godis men tyvärr är sanningen inte så enkel. Naturgodis kan innehålla socker, fett och salt precis som annat godis men det finns också nyttigare varianter för dig som behöver undvika ovanstående. Välj då naturellt naturgodis på veckorna och undvik choklad- eller yoghurtdoppade nötter, frukt och bär till vardags. Naturellt naturgodis är dessutom perfekt att servera till fikat, skicka med barnen i skolväskan eller ta en näve av före träningspasset. Tack vare att nötterna är fulla av bra fetter som din kropp och knopp behöver får du eller ditt barn energi till att prestera på topp. Ett tips är att alltid ha med dig lite naturellt naturgodis så att du snabbt kan åtgärda ett sjunkande blodsocker.

Servera Partykungens naturgodis som snacks på fredags- eller lördagskvällen. Väljer du saltade varianter kan strupen lätt bli torr och behöva återfuktas så ladda också gärna upp med någon läskande dryck. Naturgodis passar väldigt bra att servera tillsammans med färsk frukt. Genom att lägga de olika sorterna i varsin skål och skära upp frukterna på ett snyggt sätt blir det hela betydligt mer lyxigt på ett litet kick. Sådana enkla lösningar för att piffa upp vardag och fest gillar vi!

Naturligtvis har naturgodis även en självklar plats på gottebordet som ska serveras på varje kalas värt att räkna med. Tänk på att många sorter innehåller nötter och att det är viktigt att upplysa eventuella allergiker om detta. Vill du gå ett steg längre än att bara hälla upp i skålar och stajla lite extra kan du använda naturgodis i matlagningen eller när du bakar. Varför inte göra en riktigt god och krämig smoothie som du toppar med mandelsmör, kokosflingor kakaonibs och ditt favoritnaturgodis? Variera smak och utseende på naturgodiset för att det ska passa till frukterna i din smoothie. Det blir en garanterad succé vid mellanmålet eller bara när du vill lyxa till det.
Läs mer